Jarek.
Fotel ucznia jest właściwy, natomiast fotel instruktora jest inny, proste wyższe oparcie, proste siedzisko, takie jak w wkładce modelarskiej.
Nie kupuj gotowej osłony kabiny, gdyż nie pasuje pod żadnym pozorem, za wąska, przejście wiatrochronu w osłonę kabiny jest niewłaściwe.
,,Sum,, wykonany zgodnie z posiadanymi materiałami...chociaż...szkoda, że w kołysce nie zrobiłeś celownika, takiego jaki był w ,,Karasiu,, Przy braku materiałów i braku kartonu o właściwym kolorze do modelu trudno już było z niego coś więcej wycisnąć.
Jeżeli chodzi o mnie to od czerwca do września miałem remont mieszkania, więc dopiero dochodzę do siebie, ale pojawiłsię u mnie stary problem, jestem alergikiem i sztuczne światło powoduje umnie zaostrzenie alergii przez co pieką mnie oczy, dlatego też nie należy oczekiwać odemnie relacji z budowy ,,Lisa,, chociaż obiecuję zamieścić ich zdjęcia w galerii, ale to za pare tygodni.
Ponadto muszę skompletować wyposażenie, które w trakcie remontu gdzieś ,,wcięło,, tzn.to wszystko gdzieś jest ...tylko gdzie.
Kończę bo mnie oczęta swędzą i pieką......to jast dla mnie cios.
Co do wypowiedzi jednego z Kolegów w kwestii ,,Lisa,, to muszę powiedzieć, że kręcą mną modele szybowców, których konstruktorami byli A.Kocjan, czy też W.Czerwiński, a więc ,,Mewa; Rekin; Delfin,, czy też <<PWS-101,, na którym T.Góra jako pierwszy na świecie uzyskał Medal Lilienthala.
Chyba to za specyficzny układ skrzydeł w układzie ,,mewa,, chociaż z tej grupy mam model ,,Orlik,,
Pozdrawiam