ORP Błyskawica MM 1:200

Sklejamy karton i papier... - Modelarstwo kartonowe

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
46lukasz

#16 Post autor: 46lukasz » 2012-04-13, 23:32

GALERIA KOŃCOWA

Budowa w końcu dobiegła końca. Trochę się rozleniwiłem na sam koniec ale tez te relingi były bardzo pracochłonne, naprawdę podziwiam tych którzy budują większe niszczyciele bo tam to dopiero trzeba się narobić tej drutologii :D
Zrobiłem wspomniane relingi, maszt na rufie, śruby i ster kierunku i pewnie jeszcze jakieś drobnostki które się nazbierały :)

Ogólnie jestem z modelu zadowolony, jako że był to mój pierwszy obiekt pływający jaki skleiłem :D Aczkolwiek wiem, że wiele rzeczy mogło wyjść lepiej :)

Mimo że model dosyć prosto i nie skomplikowanie wygląda, ma w sobie troszkę niedopracowań które mogą drastycznie wpłynąć na wynik końcowy więc nie polecam go dla tych którzy chcą skleić statek a są nowi w modelarstwie :D (wracam tutaj do cytatu Ravena z 1szej strony tematu)

Teraz model jest ukończony i gotowy do oddania jako prezent dziewczynie bo jej obiecałem :)
Zapraszam do galerii i komentowania :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 2012-04-13, 23:34 przez 46lukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
46lukasz

#17 Post autor: 46lukasz » 2012-04-13, 23:33

Druga seria zdjęć:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

-Łukasz

Awatar użytkownika
46lukasz

#18 Post autor: 46lukasz » 2012-04-14, 22:17

Mam do was prośbę koledzy. Może nie którzy wiedzą, wstawiam slideshowy moich modeli także na Youtube. Niedawno Google zaoferowało mi, że na moich filmikach będą wstawiać reklamy i mogę przez to zarobić.
Bardzo bym was prosił abyście kliknęli w moją reklamę od czasu do czasu. Pojawiają się one w szarym pudełeczku nad czerwonym paskiem czasu filmiku, a to pudełeczko z reklamą ma napisane "Google Adds"
Byłbym bardzo wdzięczny za każde kliknięcie jako że za każde dostaje parę centów :)
Oto filmik z Błyskawicą :
http://www.youtube.com/watch?v=yes7VUqGIBo

Z góry bardzo dziękuję
-Łukasz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karton i Papier”