Niepotrzebnie mnie obrażasz i siebie denerwujesz - rozmawiajmy o modelu, a nie o mnie. Nowych modeli szukaj u mnie na stronie - a że kleję wolno - to nie wyścigi.OSTOJA pisze: Tad, dalej biegasz jak mysz w sklepie z gwoździami, zająłbyś się jakąś relacją, paluszki się zastały i w stawach strzyka, jak się zajmiesz relacją przestaniesz myśleć o głupotach i żona będzie miała większy pożytek z Ciebie.
Wystarczyło napisać, że oczekujesz jedynie pochwał i po problemie. A tak - nie tylko wycinanka przerosła Twoje umiejętności ale okazało się, że robisz relację dla młodych, niedoświadczonych, którzy pochwalą taką jakość - z braku doświadczenia. Twój poziom to wciąż jeszcze stare Małe Modelarze, zachwycona młodzież i zdjęcia ukrywające braki - to nie jest poważne podejście i wstyd, że dowartościowuje człowieka w Twoim wieku.
Przy okazji - pozdrawiam kolegę Szyderczą Gałę. Skoro nie tylko ja widzę niedostatki w tym modelu, to jest coś na rzeczy Ostoja - osobistymi wycieczkami jakości tu nie poprawisz.
Zobacz u Cevy jak wygląda rzeczowe robienie relacji, uczciwe zdjęcia, różne ujęcia i rzuty. U Ciebie daleko do jakiejś rzetelności.
Mimo wszystko - powodzenia w pracy!
TAD