Teraz wracam do Jaszczomba.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Też wymyślił :-/ od razu kicha. Może nie ma ideału, ale skoro mówisz że Cię ten efekt zadowala to trudno coś przeciwko temu napisać nie mniej wydaje mi się że stać Cię na więcej.scorpions pisze:jest kicha i już.
Kolejny smakosz earl greya co chce mieć wszystko na papierzescorpions pisze:Ceva , wypunktuj błędy
Eeee , czemu mam się od razu gniewać , po to są relacje , żeby pisać swoje spostrzeżenia.Ceva pisze:teraz to już chyba na pewno się na mnie pogniewasz
scorpions pisze:wydaje mi się , że od czasu kiedy prowadzę relacje poziom wykonywanych modeli nieco się podniósł.
Widzę że masz podobne spostrzeżenia jak ja tylko z tego drugiego cytatu bym tego pierwszego ciecia wywaliłscorpions pisze:Jak wiadomo na forach jest dużo speców , których modele powalaja na kolana ( Ty , Piterski czy QŃ ) , ale wydaje mi się , że nie ma sensu wyprówać sobie żył , aby ich dogonić , bo i tak szanse są marne.
Pamiętaj że apetyt rośnie w miarę jedzeniascorpions pisze:staram się osiągnąć efekt który zadowoli w pierwszej kolejności mnie
RacjaCeva pisze:Pamiętaj że apetyt rośnie w miarę jedzenia