Jeszcze wiele im brakuje. Każde następne będą lepsze.Abdomen pisze:Te pasy są niezłe
Kabinka zakończona.

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Piotrek, trochę mam obawy przed stosowaniem pasteli olejnych bo zazwyczaj kleję na styk (bez sklejek). Po retuszowaniu olejnymi mogłoby się wszystko porozklejać. A farbki i flamastry nie mają tej wady. Srokę i Czaplę (kolor pomarańczowy) retuszuję flamastrem. Do retuszu czarnego używam tuszu kreślarskiego.Piterski pisze:pastele olejne dały by Ci lepszy efekt
Zgadzam się.Krakus pisze:nie można sztywno trzymać się tego, co nam zaleca autor modelu
Jadę jak jest w wycinance. Elementy podwoziowe są tak maleńkie, że trudno byłoby odróżnić czy to spłaszczone czy okrągłe. Rurka pitota rzeczywiście jest za blisko kabiny. Moje materiały to potwierdzają. Maska przednia przed kabiną była zazwyczaj czarna - w wycinance jest pomarańczowa spróbuję ją maznąć na czarno.Krakus pisze:amortyzatory w przekroju poprzecznym są bardzo spłaszczone
Podobno w Mielcu jest taki sklep dla plastyków, ale jeszcze na niego nie trafiłem.Krakus pisze:dam namiary na ten sklep