czy w tym ze sie wczesniej nie zglosilem??1) termin rozpoczęcia projektu ustalam na poniedziałek 9.II.2009 i potrwa on wstępnie 5 miesięcy czyli
do 9.VII.2009. Prezentację in-box można wstawiać od dnia dzisiejszego ale PRACE ROZPOCZYNAMY
OD 9.II.09 bądź później.
Projekt Grupowy
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
no to ok, jeszcze poczekam tylko w czym tkwi problem?? Czy w tym ze
c-bool moj drogi kolego (z klasy) w końcu zająłeś sie modelarstwem jak i ja :D
ale propos Twojego modelu mówiłem żebyś zrobił relacje ale nie do projektu grupowego tylko normalnie, sam widzisz modele mają być rzadko spotykane a szkp juz powiedział że jest często spotykany to pierwsze a po drugie zacząłeś budowe...
Mi to obojętne, jestem neutralny, r-t ty zdecyduj :)
edit:
a i co do Twojego pytania, to obojętne chcesz może być z dioramą, nie chcesz to nie robisz
ale propos Twojego modelu mówiłem żebyś zrobił relacje ale nie do projektu grupowego tylko normalnie, sam widzisz modele mają być rzadko spotykane a szkp juz powiedział że jest często spotykany to pierwsze a po drugie zacząłeś budowe...
Mi to obojętne, jestem neutralny, r-t ty zdecyduj :)
edit:
a i co do Twojego pytania, to obojętne chcesz może być z dioramą, nie chcesz to nie robisz
Hmm... Po długich namysłach (15 min.
) jestem na TAK. Ale jest kilka "ale" z mojej strony: Me 109 jest od pierona, ale jeśli nie było akurat tej wersji którą klei kolega footribe to się chyba jeszcze kwalifikuje. Lecz tutaj występują moje obawy co do regulaminu, żeby nie przymykać oczu na rożne rzeczy za bardzo. Problem z wersjami jeszcze ujdzie, bo wersje różnych samolotów, pojazdów itp. czasami różnią się diametralnie, więc to jest jeszcze ok, ale obawiam się takiej sytuacji że ktoś będzie się startował z modelem w danej wersji która byłą na forum ale w innym malowaniu i na takie coś się nie powinno przymykać oka. Chodzi mi głównie o to żeby mimo wszystko zasady były żelazne bo inaczej zrobi się wielki bałagan w projekcie.
Ale jak napisałem wyżej jestem na TAK więc może moje filozofie nie były potrzebne
.
Pozdro!

Ale jak napisałem wyżej jestem na TAK więc może moje filozofie nie były potrzebne

Pozdro!
A ja nie wiem co mam na to powiedzieć. Temat stoi jak byk: ,,Coś czego jeszcze nie było". Więc jeśli początkowo Szanowny footribe nie był łaskaw zorientować się w czym chce brać udział (domyślam się tego na podstawie że nie wiedział do kiedy ma trwać projekt, kiedy należy go ukończyć itp.) i dopiero info od r-t rozjaśniło mu sytuację. To znaczy że my mamy mieć taki sam olewczy stosunek?. Przypomnę tylko że w podobnej sytuacji Zajcu został łagodnie odwiedziony od sklejania M113(4-a strona tegoż tematu).
Przepraszam serdecznie ale ja się wstrzymam od głosu za TAK/NIE.
PS. Co do projektu to teraz przynajmniej wiemy, że zasady muszą być określone co do najmniejszego punktu, by uniknąć tak jałowych dyskusji jak w tym wątku w przyszłości.
Pozdrawiam!!!
Przepraszam serdecznie ale ja się wstrzymam od głosu za TAK/NIE.
PS. Co do projektu to teraz przynajmniej wiemy, że zasady muszą być określone co do najmniejszego punktu, by uniknąć tak jałowych dyskusji jak w tym wątku w przyszłości.
Pozdrawiam!!!