Hej, Wczoraj pomalowałem ''wannę'', taka duża cześć od podwozia. Pomalowałem troszkę wydech. i pomalowałem kola. Kiedy były przerwy bo musiało wyschnąć robiłem troszkę przy moim Wellingtonie

Bo kiedyś go zaczolem ale nie skończyłem. Pewnie będziecie chcieli fotki albo i nie ale dam foty jak go skończę. Zaczynałem go dawno, to był mój 2 model wiec nie zrobiłem kilku rzeczy jak profesjonalista

Chcieliście fotki hammerka nie? Ale od razu mowie ze są do du** :-/ Nic nie widać , wyglada dużo gorzej i nie wiem dlaczego części wyglądają jak inaczej pomalowane. Jak będę miał nowa cyfrówkę to wam zrobię lepsze zdjecia. Dokładnego terminu nie znam ale już nie długo
O to i fotki.
''Wanna'' -

Tymi kawalkami po bokach sie nie przejmujcie bo zostawilem to na razie bo sie wygodnie malowało :->
Silnik z wydechem i kolami -
I małe przymiarki -
Zdjęcia są straszne! Jak tylko dopadnę cyfrówkę to dostaniecie ładne zdjecia i będzie co oceniać. Moze jeszcze coś dzisiaj zrobię wiec was powiadomię ;) Hmmmm co by tu wam jeszcze powiedzieć? Aha, z żadnymi częściami nie miałem problemu, sklejało sie z przyjemnością. Oczywiście używałem Revell matt 65 Do zrobienia rdzy będę używać R 180, R60 i R9 wszystkie matt.
Pozdrawiam!