Opóźniacz (czy też retarder) wydłuża czas schnięcia farb akrylowych.Wicio pisze:Czym jest ten opóźniacz i czy moge nałożyć ten nowy drybrush na stary??
Myślę, że jak położysz na stary to tragedii nie będzie.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Co do wielkości twojej dioramki to myślę ze będzie spoko ale czym więcej rożnych odcieni mat trawiastych, posypek i ''bobkow'' tym lepiej wygląda. Oczywiście wszystko umiarkowanie '' bo co za dużo, to nie zdrowo''. A co do Martela to nie było to normalne forum tylko banda pojeb*** ( przepraszam za ostre słowa ). Wymądrzali sie jacy oni fachowcy i tylko pieprzyli jak co zrobić ale i tak nawet 1/6 nie powiedzieli. I wszyscy swojego pana widzieli w Lewinskim, ich pan i władca ( już nie mowie jaki to był dopiero PAN forum ). O ile pamietam forum zostalo zamknięte ponieważ Admin podzielił forum na grupy: ''Profesjonaliści'' mieli dostęp a Początkujący NIE. Oczywiście nie trzeba sie domyślać kto został na forum i mógł czytać a kto nie. Ahhhh nie chce mi sie pisać o tych oszołomach.Wicio pisze:Co do dioramy, to zdjęcia są wyżej a jeśli chodzi o wymiary (16cmx20cm).
Tak byłem na Martelu, to było moje pierwsze forum. Nie wspominam tamtego forum zbyt dobrze (wyrażę sie tu delikatnie). Należałem do Martela aż dwa razy, ale ostatecznie i tak wszystko się kończyło na jednym, że w dziwny sposób zamykano przede mną rożne działy. Tego do dziś nie rozumiem. Ale w przyszłości nie zamierzam wrócić na te forum. Myśle, że znajdę inne forum kolejowe. A Ty jesteś/byleś na Martelu??
Pozdrawiam!