Co powiecie na tak zwany "Projekt grupowy"?
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Co powiecie na tak zwany "Projekt grupowy"?
Co by trochę dział plastików rozruszać i do pracy Was zachęcić (bo coś z relacjami krucho) proponuję zabawę p.t. "P-47". Skala dowolna, czas tak do końca roku.. Doskonałych zestawów tego samolotu na rynku mnóstwo, dostępność wysoka, model ciekawy..
Co Wy na to?
Pozdrawiam!
Co Wy na to?
Pozdrawiam!
Zróbmy coś właśnie w 1/72 np. wszyscy i potem taką wielką makietę z kilkoma pojazdami! To by było coś :) (Aż się rozmarzyłem, ale wiadomo, że to niemożliwe :P)
Odnośnie rozruszania plastikowego forum - bądźcie cierpliwi.
Kupiłem dzisiaj Tirpitza na Allegro tego samego co sklejałem w 1:570 Revella (za 25 złotych, więc dwa razy taniej niż normalnie :D) i będzie z niego relacja. I jeszcze kilka niespodzianek przewiduje. Niech no się tylko ten maj skończy paskudny i działam, az się będzie kurzyło. W przygotowaniu: Brandley, T-23, Gneisenau, Scharnhorst, Bismarc, John C. Stennis - przynajmniej to wszystko stoi w kolejce
Odnośnie rozruszania plastikowego forum - bądźcie cierpliwi.
Kupiłem dzisiaj Tirpitza na Allegro tego samego co sklejałem w 1:570 Revella (za 25 złotych, więc dwa razy taniej niż normalnie :D) i będzie z niego relacja. I jeszcze kilka niespodzianek przewiduje. Niech no się tylko ten maj skończy paskudny i działam, az się będzie kurzyło. W przygotowaniu: Brandley, T-23, Gneisenau, Scharnhorst, Bismarc, John C. Stennis - przynajmniej to wszystko stoi w kolejce

jak najbardziej popieram Halusia, nawet powiem więcej. Jest specjalny zestaw Hellera, "opreacja Overlord", skupia w sobie kilkanaście modeli w jednym opakowaniu, między innymi Jeepy, Shermana, Bunkier z działem przeciw statkom, barki desantowe, ludzi itp., wszystkie pojazdy, statki i co sie ruszało podczas lądowania w normandii . . . najgorsze w tym czymś to cena, około 15o zł., ale jak ktoś to kocha (np. ja:D) to cena mu nie straszna, tymbardziej, ze jakby kupować kazdy model osobno, wyniosłoby to ponad 200 zł.
Jaka jest skala tego zestawu??Kishot91 pisze:Jest specjalny zestaw Hellera, "opreacja Overlord", skupia w sobie kilkanaście modeli w jednym opakowaniu, między innymi Jeepy, Shermana, Bunkier z działem przeciw statkom, barki desantowe, ludzi itp., wszystkie pojazdy, statki i co sie ruszało podczas lądowania w normandii . . . najgorsze w tym czymś to cena, około 15o zł.
Dokładnie, 1:72, zresztą, macie link, to sami zobaczcie: http://www.modelarstwo.oh.pl/s/item.php?i=12061 (kosztuje 140, potaniał)