SIEMKA. Jak widzicie jestem nowy na tym forum i mam takie pytanko odnośnie http://www.allegro.pl/item186597639_ogr ... ula_1.html , bo chodzi o to że:
1. czy jak kupię z kolegami to będzie sie sygnał zakłócał??
2 czy da się podrasować silniczki elektryczne??
--
Witam na forum. Następnym razem zanim wyślesz posta, przeczytaj go najpierw. Kroolo.
[pytanie] Podrasowywanie silnika.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
-
[pytanie] Podrasowywanie silnika.
Ostatnio zmieniony 2007-04-23, 21:58 przez pablitos89, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Nie chce mi sie za Ciebie czytac opisu aukcji, zapytaj sprzedawce czy ma w danej czestotliwosci różne kanały, ewentualnie czy sa dostepne różne czestotliwosci.
2. Da sie ale to trzeba umiec :P bo mozna zrobic tak ze bedzie gorzej jak lepiej.
Ja osobiscie nie wiem jak to zrobic, ale sprubowalbym przewinac nieco grubszym drutem doslownie o kilkanascie %
Wzrosnie nieco pobor pradu i aku szybciej beda sie rozladowywac, mozna ewentualnie wymienic magnesy na neodymowe ale do takiego silnika jak w tej zabawce pewnie nie dobierzesz ale ktowie
3. Kup pierwsze a potem sie bierz za psucie :PP
2. Da sie ale to trzeba umiec :P bo mozna zrobic tak ze bedzie gorzej jak lepiej.
Ja osobiscie nie wiem jak to zrobic, ale sprubowalbym przewinac nieco grubszym drutem doslownie o kilkanascie %
Wzrosnie nieco pobor pradu i aku szybciej beda sie rozladowywac, mozna ewentualnie wymienic magnesy na neodymowe ale do takiego silnika jak w tej zabawce pewnie nie dobierzesz ale ktowie
3. Kup pierwsze a potem sie bierz za psucie :PP
-