Co z nami i "innymi" robi modelarstwo;P

Wszystko inne... poprostu free style

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Kamil Zoszak

Co z nami i "innymi" robi modelarstwo;P

#1 Post autor: Kamil Zoszak » 2007-03-21, 15:52

No właśnie. Tu jest dział gdzie pakujemy całe śmieci i tylko co nam na język przyjdzie...
Chciałem w tym temacie poruszyć to co z nami robią modele.... Bezsenne ZOMBIE albo inne dziwactwa... Fajnie by było jakbyscie rzucali jakieś zabawne foty związane z naszym hobby...

JA na początek 8-) :mrgreen:
Obrazek

To jest kotek mojego kumpla który po paru godzinach przebywania w pokoju gdzie się malowało AEROGRAFEM,
popadł w dziwny stan "uniesienia". Nie wytrzymałem i walnąłem mu fotke... Chyba sama mówi za Siebie :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak opary z ACETONU :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Marek

#2 Post autor: Marek » 2007-03-21, 17:47

No to teraz sceny drastyczne.

Historyjka. Oto bigos - pierwotnie miałem go zagrzać, jednak po włączeniu mikrowali, pomyslałem, że nic się nie stanie, jak polece do pokoju i skleje jedną część co to już była przygotowania i nic tylko chwilę przytrzymać.

No i przytrzymałem, o bigosie zapomniałem i PIERDUT! Misa się nagrzała i pękła. 8-)

Obrazek

Awatar użytkownika
admiral_d

#3 Post autor: admiral_d » 2007-03-22, 12:01

Heheheh kotek sie zważył oparami :-P uważaj na RSPCA bo cie pozwą do są du za maltretowanie :-P

A co do bigosiku to miałem taką akcję ale ze spaghetti... wstawiłem olej żeby mięsko podsmażyć i poszedłem sklejać :-P ... po jakiś 10 minutach usłyszałem: " Bartek ! ochu....łeś k....wa!! " Krzyczał ojciec bo zpalił się olej i osmaliło cały pochłaniacz nad kuchenką i ściany dookoła :-P fotek niestety nie mam bo pochłaniacz poszedł do wymiany a kafelki się domyło ...

Ale przygoda była :-P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Free Style”