Moje urodziny i prezenty
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Dzięki Tad, Hurricane to już tylko podwozie i kilka detali. Fotki jutro, jak akumulatorki doładujetad pisze:Cześć,
Bartas - dziękuję za życzenia. Faktycznie się spóźniłeś i nie padają głosy na Twoją historyjkę. W każdym razie Twoją relację śledziłem z zainteresowaniem. Sklej Hurricane'a i moze pomyłse nad czymś ekstra dla Ciebie, bo lubię ludzi, którzy coś robią.
Rodzynek - jutro podliczę i ogłoszę wyniki. Do tego czasu można się wpisywać.
TAD
pozdrawiam
Cześć,
przepraszam Wszystkich - a szczególnie Jędrzeja za opóźnienie - w dorosłym życiu różnie bywa z czasem na zabawę. Moje głosy to:
rodzyn93
cani
Dreedlord
żary
Punktacja była dość prosta:
1 miejsce - 4 pkt
2 miejsce - 3 pkt
3 miejsce - 2 pkt
4 miejsce - 1 pkt
O ile niczego nie pomyliłem, to kolejność zwycięzców jest następująca:
rodzyn93 - 25 pkt
cani - 20 pkt
Darkness - 15 pkt
Bartosz - 14 pkt
Rzecz jasna to tylko zabawa, żebym mógł zapomnieć o starości i ogólnym zwapnieniu... Wasze historyjki były sympatyczne i podobały mi się - początki po latach to wzruszająca chwila. Zwycięzców proszę po kolei o wybieranie sobie modeli - najpierw rodzyn, potem cani, Darkness a Bartosz dostaje to, co zostanie. Rodzyn otrzymuje także Kartonowego Fana nr 1.
Proszę o przysyłanie mi na prv swoich adresów do wysyłki.
Pozdrawiam na stare lata,
TAD
przepraszam Wszystkich - a szczególnie Jędrzeja za opóźnienie - w dorosłym życiu różnie bywa z czasem na zabawę. Moje głosy to:

Punktacja była dość prosta:

O ile niczego nie pomyliłem, to kolejność zwycięzców jest następująca:

Rzecz jasna to tylko zabawa, żebym mógł zapomnieć o starości i ogólnym zwapnieniu... Wasze historyjki były sympatyczne i podobały mi się - początki po latach to wzruszająca chwila. Zwycięzców proszę po kolei o wybieranie sobie modeli - najpierw rodzyn, potem cani, Darkness a Bartosz dostaje to, co zostanie. Rodzyn otrzymuje także Kartonowego Fana nr 1.
Proszę o przysyłanie mi na prv swoich adresów do wysyłki.
Pozdrawiam na stare lata,
TAD
Wszystkim serdecznie dziękuję!!!
Jestem naprawdę szczęsliwy ze wygrałem. Jeszcze raz dziękuje za głosy, i docenienie mojego literackiego kunsztu. Wubieram Messerschmitta no i Kartonowego Fana. Moje dane wyślę zaraz na pw tada.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Jedrek
P.S
tad, jak chcę wysłąć do ciebie pw, to mi wyskakuje ze masz wyłączone prywatne wadomości, i nie mogę przesłać adresu.
Jestem naprawdę szczęsliwy ze wygrałem. Jeszcze raz dziękuje za głosy, i docenienie mojego literackiego kunsztu. Wubieram Messerschmitta no i Kartonowego Fana. Moje dane wyślę zaraz na pw tada.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Jedrek
P.S
tad, jak chcę wysłąć do ciebie pw, to mi wyskakuje ze masz wyłączone prywatne wadomości, i nie mogę przesłać adresu.