Ja pamiętam, pierwszy to Błyskawica z MM jak miałem 12-13lat.
A co do f16 el_paw'a liczę na relację:-)
[R] F 16D WAK 6-7/2018
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Re: [R] F 16D WAK 6-7/2018
Jako-tako dokleiłem skrzydła i coś na kształt ogona i "młody" sobie nim przynajmniej tydzień polata. ŁOŚ też tak skończył. 
Po cichu liczyłem, że Pan Mistewicz wyda F16-tkę w swoim opracowaniu, ale skoro w Kartonowej Kolekcji ukazał się Hurricane to potnę MM. Autor ten sam.
Na relację F16-tki przyjdzie jednak trochę poczekać bo na warsztcie ORP Błyskawica.
Pozdrawiam
Po cichu liczyłem, że Pan Mistewicz wyda F16-tkę w swoim opracowaniu, ale skoro w Kartonowej Kolekcji ukazał się Hurricane to potnę MM. Autor ten sam.
Na relację F16-tki przyjdzie jednak trochę poczekać bo na warsztcie ORP Błyskawica.
Pozdrawiam
Mam obydwie, ale po porównaniu modeli sklejam tą z WAK. Mam zamiar troszkę się pobawić w podposzycie i relingi. Co z tego wyjdzie nie wiem 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Co by nie wyszlo napewno bedzie nanco popatrzec :)
A co do porzuconych moich: czesc skonczyla w dziecinnych raczkach. Czesc tonela. Czesc plonela :D a niektore nawet z dosc ekscytujacymi efektami
A co do porzuconych moich: czesc skonczyla w dziecinnych raczkach. Czesc tonela. Czesc plonela :D a niektore nawet z dosc ekscytujacymi efektami