Jelcz 315 skrzynia + przyczepa [R]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- czolgruski
- czolgruski
W fabryce Jelcza doszło do pewnego , nazwijmy to wypadku. Samochód transportowany na plac , kierowany był przez niedoświadczonego kierowce , który manewrując na placu , zachaczył tylną listwą z lampą o słupek. Jako , że nie dało się tego wyprostować , zapadła decyzja o instalacji nowej listwy , ale , że nie było juz takich na stanie , zamontowaną inną ; o taką :
A tak na poważnie , poprzednie listwy , mi sie nie podobały , wszystko wyglądało strasznie łyso , więc postanowiłem to wymienić. Teraz chyba jest lepiej.

A tak na poważnie , poprzednie listwy , mi sie nie podobały , wszystko wyglądało strasznie łyso , więc postanowiłem to wymienić. Teraz chyba jest lepiej.
Cześć !
No to doszły ostatnie elementy do samochodu.
Lusterka , tłumik , fartuchy i loga :

No i taka mini galeria :

Z modelu generalnie jestem zadowolony , a zwłaszcza z przednich lamp. Troche pluje sobie w brode , że zachcizło mi się przeróbek , żeby bardziej model przypomonał oryginał , a i tak zrobiłem je źle ( mowa tu o za szerokim przodzie i wlotach powietrza z przodu , powinny być tam gdzie loga , czyli niżej ).
Ruszyła tez przyczepa :

To na razie tyle - do nastepnego.
No to doszły ostatnie elementy do samochodu.
Lusterka , tłumik , fartuchy i loga :

No i taka mini galeria :

Z modelu generalnie jestem zadowolony , a zwłaszcza z przednich lamp. Troche pluje sobie w brode , że zachcizło mi się przeróbek , żeby bardziej model przypomonał oryginał , a i tak zrobiłem je źle ( mowa tu o za szerokim przodzie i wlotach powietrza z przodu , powinny być tam gdzie loga , czyli niżej ).
Ruszyła tez przyczepa :

To na razie tyle - do nastepnego.
- czolgruski