Jak rozumiem, ten model jest rysowany na bieżąco a nie projektowany w programie komputerowym. Dlatego musiałbyś rozrysować wszystko jeszcze raz na 2D oraz zrobić odręcznie rysunki montażowe. Bo chyba tak to się kiedyś robiłoczolgruski pisze:Tyle, że nie mam pojęcia, co miałbym zrobić, żeby go wydać...
[R] Bobcat 331 - projekt własny
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- czolgruski
- czolgruski
- czolgruski
- czolgruski
Cześć!
Dzisiejszy wieczór przyniósł tylko tłoki, ale sporo czasu nad nimi pracowałem, żeby to wszystko działało. Muszę tylko poprawić jednego, za bardzo go zeszlifowałem i nie trzyma ciężaru całego ramienia. Do zrobienia na jutro. Poza tym czeka tylko malowanie i poskładanie do kupy.
Stan obecny:

No i całość:

Teraz już pójdzie szybko. Może jutro, może pojutrze, zależy, w jakim stanie wrócę jutro z uczelni.
Na razie tyle.
Do następnego
Dzisiejszy wieczór przyniósł tylko tłoki, ale sporo czasu nad nimi pracowałem, żeby to wszystko działało. Muszę tylko poprawić jednego, za bardzo go zeszlifowałem i nie trzyma ciężaru całego ramienia. Do zrobienia na jutro. Poza tym czeka tylko malowanie i poskładanie do kupy.
Stan obecny:

No i całość:

Teraz już pójdzie szybko. Może jutro, może pojutrze, zależy, w jakim stanie wrócę jutro z uczelni.
Na razie tyle.
Do następnego
- czolgruski
- czolgruski
- czolgruski