[R] Polski samochód pancerny wz. 29 GPM
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam
Przepraszam wiernych kibiców za brak aktualizacji, ale jak się zasuwa po 12 godzin na dobę żeby "związać koniec z końcem" to i postępów nie widać.
O zdjęciach przy świetle dziennym też mogę zapomnieć.
Oto co udało mi się do tej pory zdziałać:

Model ma wszystkie włazy i okienka ruchome, chociaż niektóre pozostawiają wiele do życzenia.
Obecnie trwają prace nad uzbrojeniem i wyposażeniem.
Pozdrawiam
Przepraszam wiernych kibiców za brak aktualizacji, ale jak się zasuwa po 12 godzin na dobę żeby "związać koniec z końcem" to i postępów nie widać.
O zdjęciach przy świetle dziennym też mogę zapomnieć.

Oto co udało mi się do tej pory zdziałać:

Model ma wszystkie włazy i okienka ruchome, chociaż niektóre pozostawiają wiele do życzenia.
Obecnie trwają prace nad uzbrojeniem i wyposażeniem.
Pozdrawiam
Oto nadeszła ta wiekopomna chwila.
S K O Ń C Z Y Ł E M
Plenerowa galeria końcowa:
wersja bojowa

wersja pt "na obiad była grochówka (wojskowa) - załoga z wozu - wietrzymy"

Model ma już swoje lata. Wnętrze bardzo uproszczone, dokumentacji i zdjęć można do niego znależć bardzo niewiele. Różnice w odcieniach zmusiły mnie do brudzenia modelu. Klapy i drzwi przerobiłem na ruchome, ale wyszło tak sobie. Ogólnie jestem zadowolony, że mam go w kolekcji, ale wiele elementów mogłem wykonać lepiej.
Bardzo przydałoby się nowe opracowanie tego ciekawego modelu polskiej wrześniowej pancerki
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam
S K O Ń C Z Y Ł E M

Plenerowa galeria końcowa:

Model ma już swoje lata. Wnętrze bardzo uproszczone, dokumentacji i zdjęć można do niego znależć bardzo niewiele. Różnice w odcieniach zmusiły mnie do brudzenia modelu. Klapy i drzwi przerobiłem na ruchome, ale wyszło tak sobie. Ogólnie jestem zadowolony, że mam go w kolekcji, ale wiele elementów mogłem wykonać lepiej.
Bardzo przydałoby się nowe opracowanie tego ciekawego modelu polskiej wrześniowej pancerki

Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2012-07-23, 09:57 przez el_paw, łącznie zmieniany 1 raz.