Cholerni cudzoziemcy. Przemilczana historia Bitwy o Brytanię
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Potraktowałem tą informację jako wydarzenie. Film powinien się "otworzyć" po kliknięciu na link.
Film dokumentalny "Bloody foreigners. Untold Battle of Britain" (Cholerni cudzoziemcy. Przemilczana historia Bitwy o Brytanię) został nakręcony przez brytyjski Chanel 4 i zablokowany do wyświetlania w UK i Irlandii (tak podano w mailu).
Trzeba go obejrzeć, a potem rozesłać do przyjaciół.
Film dokumentalny "Bloody foreigners. Untold Battle of Britain" (Cholerni cudzoziemcy. Przemilczana historia Bitwy o Brytanię) został nakręcony przez brytyjski Chanel 4 i zablokowany do wyświetlania w UK i Irlandii (tak podano w mailu).
Trzeba go obejrzeć, a potem rozesłać do przyjaciół.
Ostatnio zmieniony 2012-02-25, 16:59 przez OSTOJA, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Cholerni cudzoziemcy. Przemilczana historia Bitwy o Bryt
Widzę, że odkryłeś Amerykę po obejrzeniu tego filmuOSTOJA pisze:Potraktowałem tą informację jako wydarzenie. Film powinien się "otworzyć" po kliknięciu na link.
Kolega mi wysłał ten film więc ja wysyłam dalej. Jak zwykle Polacy zostali wykorzystani przez bandę angielsko - amerykańska(To ta hołota sprzedała Polskę Stalinowi!!!), a robiła się wielkimi obrońcami i wspierała Polskę w walce z komunizmem. Obłudnicy i dranie!

Pozdrawiam
r-t, jest możliwość obejrzeć na na youtube tylko tam jest w odcinkach i bez polskich napisów.r-t pisze:Ano zablokowane dla UK . . .