Moje dłubaniny o różnej i dziwnej tematyce
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- RysiuMajster
- Kontakt:
Abrams został na "ojcowiźnie" . . . w kraju 5o'clocków poza Magen David zaopatrzyłem się w MUTT'a od Tamki, tyle że nie jest to moja samodzielna praca . . .
buduje się USMC M151A2
djęcia nie powalają a to dlatego że jeszcze nie zdążyłem sobie sklecić porządnego warsztatu
Buduje się

Bazowe elementy zostały wycięte, obrobione (niektóre nawiercone) i sklejone przez moją połowicę ja skromnie tylko zaszpachlowałem coś niecoś i dodałem odrobinę polistyrenu . . .
Zobaczymy co z tego nam wyjdzie . . .
Podr.
buduje się USMC M151A2
djęcia nie powalają a to dlatego że jeszcze nie zdążyłem sobie sklecić porządnego warsztatu
Buduje się

Bazowe elementy zostały wycięte, obrobione (niektóre nawiercone) i sklejone przez moją połowicę ja skromnie tylko zaszpachlowałem coś niecoś i dodałem odrobinę polistyrenu . . .
Zobaczymy co z tego nam wyjdzie . . .
Podr.
- RysiuMajster
- Kontakt:
Tak jak przypuszczałem na smaku się skończyło . . . nie wiem czy kiedykolwiek go skończę . . . na razie stoi na w kolejce do malowania i jeszcze postoi.
Tymczasem relaksacyjnie w oczekiwaniu na czesci do chally'go powstałlo takie coś:

Pewnie też z nim dojdę do etapu malowania i stanie . . . ech muszę ten kompresor zrobić w końcu.
Tymczasem relaksacyjnie w oczekiwaniu na czesci do chally'go powstałlo takie coś:

Pewnie też z nim dojdę do etapu malowania i stanie . . . ech muszę ten kompresor zrobić w końcu.
http://s779.photobucket.com/albums/yy78 ... e/Tiran-5/
Za dużo tam nie ma ale zawsze coś.
Miał być jeszcze silnik od Verlindena ale odpuściłem bo by było tego za dużo jak na jeden model.
Za dużo tam nie ma ale zawsze coś.
Miał być jeszcze silnik od Verlindena ale odpuściłem bo by było tego za dużo jak na jeden model.