M-10 Achilles, Italeri 1:35
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- RysiuMajster
- Kontakt:
No i zrobiłem washa...mam mieszane uczucia. Z jednej strony coś mi tu nie pasuje i ogólnie jakoś tak niezbyt, ale z drugiej strony to jest mniej więcej to co mam przed oczami na hasło ,,wnętrze czołgu". I tak jakieś 80% tego wszystkiego będzie niewidoczne po sklejeniu górnego pancerza
Jedyne czego jestem teraz pewien to to że w kwestii washa jeszcze duuuużo nauki przede mną

No i gąski zrobiłem. Jeszcze bez rdzy.

No i gąski zrobiłem. Jeszcze bez rdzy.

Wykonałem 100% tego co planowałem zrobić w weekend
Skończyłem wnętrze, złożyłem układ jezdny, założyłem gąski i dokleiłem górę kadłuba do dołu. Oto model z większością detali na pancerzu i doczepionym na sucho działem.

Niestety bez szpachli na wieży się nie obyło. Wieża jest w stanie surowym, i to właśnie cel na kolejny weekend

Jestem ciekaw Waszych opinii
Ze złych wiadomości zgubiłem właz kierowcy, przeszukam chyba całe miasto żeby go znaleźć
Pozdrawiam

Niestety bez szpachli na wieży się nie obyło. Wieża jest w stanie surowym, i to właśnie cel na kolejny weekend

Jestem ciekaw Waszych opinii

Pozdrawiam

- RysiuMajster
- Kontakt:
Cieszę się że się podoba
jeżeli chodzi o kalki to są tylko dwie warstwy sido pod nimi- to wszystko.
Mam jakieś takie wrażenie że jak mój pierwszoliniowy aparat wróci z wypożyczenia to te wszystkie pozytywne opinie przestaną być takie pozytywne...ale może po prostu za bardzo czepiam się samego siebie

Mam jakieś takie wrażenie że jak mój pierwszoliniowy aparat wróci z wypożyczenia to te wszystkie pozytywne opinie przestaną być takie pozytywne...ale może po prostu za bardzo czepiam się samego siebie