Przyklejona owiewka i dokończone tylne podwozie ;)
Przednią owiewkę musiałem troszkę przerobić, a dokładnie obniżyć żeby lepiej pasowała do wytłoczki :) Myślę że jakoś nie zmasakrowałem jej i ze nie jest źle :) Aaa no i jeszcze celownik :)
Bardzo ładnie Ci wychodzi ten model, części dokładnie spasowane a i owiewki skrzydło-kadłub nie pozałamywane przy tłoczeniu. Pozdrawiam i podglądam dalej.
Zrobiłem 2 bomby pod skrzydłowe. Były szlifowane i malowane żeby lepiej wyglądały. Jeszcze jedna mniejsza bomba po środku i będzie całe uzbrojenie zrobione.
Witam
Model ukończony :D
Z modelu jestem dosyć zadowolony ale teraz myślę że wiele rzeczy bym zrobił inaczej, lepiej...chociaż pewnie z każdym modelem tak będzie :)
Spasowanie myślę, że bardzo dobre, przez co bardzo przyjemnie się kleiło. Najwięcej kłopotów miałem chyba ze skrzydłami bo jeszcze nie umiem kształtować końcówek skrzydeł no i ich rozmiar dodatkowo mi to utrudnił.
Model lekko zwaloryzowany, z czego jestem bardzo dumny. Z silnika najbardziej :D
Sporo też się nauczyłem przy tym modelu: owiewka, bieżniki. No i sporo też przećwiczyłem technik.
Ogólnie model polecam nawet takim nowicjuszom jak ja :D
No ale dość gadania, zapraszam do galerii:
Gratuluję i jak będziesz w takim tempie rozwijać się w płaszczyźnie modelarskiej to masz duże szanse na doskonałe wyniki na tym polu czego Ci serdecznie życzę.