Bumar - Łabędy DUT 0502 [R]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- czolgruski
Cześć !
I ruszyła budowa kabiny ; na razie tylko rzut oka na wnętrze , zanim pozakrywam je dachem i drzwiami :

I taki mały smaczek
:

Miałem małe problemy z poszyciem ściany przedniej i tylnej , były troche za szerokie , chyba , że ja coś źle zrobiłem , tak czy siak wyszło mi tak jak widać.
Na razie tyle - papa.
I ruszyła budowa kabiny ; na razie tylko rzut oka na wnętrze , zanim pozakrywam je dachem i drzwiami :

I taki mały smaczek

Miałem małe problemy z poszyciem ściany przedniej i tylnej , były troche za szerokie , chyba , że ja coś źle zrobiłem , tak czy siak wyszło mi tak jak widać.
Na razie tyle - papa.
Cześć i czołem !
Kabina gotowa ( prawie - lusterka zrobię pod koniec budowy , a o znaczkach odblaskowych zapomniałem , pokaże je w nastepnej aktualizacji ). Jedne elementy wyszły znośnie , a drugie gorzej , ale trudno , nie myli sie ten co nic nie robi
. Iron , tego braku retuszu na bocznej szybce nie udało mi się zamaskować , stąd taki kawałek czarnego brystolu. Aparat strasznie kolory przekłamuje , w rzeczywistości kolor modelu jest bardziej czerwony , na szperaczu widać resztki czerwonej farby , gdyż taki kolor początkowo chciałem zastosować , ale zmieniłem zdanie i nie udało mi się w całości tego zamaskować :

Podmieniłem też kierownice , gdyż na Konradusie zwrócono uwage , że jest troche za cienka :

No i można było kabine zamocować do reszty :

Koguty pomaluje na odpowiedni kolor , jak tylko zakupię farbę.
Do następnego - papa
Kabina gotowa ( prawie - lusterka zrobię pod koniec budowy , a o znaczkach odblaskowych zapomniałem , pokaże je w nastepnej aktualizacji ). Jedne elementy wyszły znośnie , a drugie gorzej , ale trudno , nie myli sie ten co nic nie robi

Podmieniłem też kierownice , gdyż na Konradusie zwrócono uwage , że jest troche za cienka :

No i można było kabine zamocować do reszty :

Koguty pomaluje na odpowiedni kolor , jak tylko zakupię farbę.
Do następnego - papa