Witam
Tak jak Wiciu mówi podpisuję się pod sposobem pędzlowania który zamieścił :) jedyna uwaga taka abyś używał miękkiego dużego pędzla (np. italeri 7-9, milano itp.)
Horch Kfz 15 - Italeri 1:35
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam wszystkich
Postanowiłem tak relaksacyj nie, bez żadnych spięć skończyć mojego Horch'a. Od razu mówię że drugi raz nie czyściłem go z farby wiec malowanie może pozostawiać wiele do życzenia, zaledwie kilka elementów z niego starałem się pomalować według waszych rad (myślę że z pozytywnym efektem)
Będzie kilka troszkę rażących elementów: złamało mi się jedno lusterko (postaram się je przykleić tak żeby nie było widać śladu po złamaniu) i czyszcząc szyby nie wziąłem pod uwagę że zmywacz do paznokci może naruszyć powierzchnię (wychodzi na to że nie będzie miał szyb) Jutro jak go skończę wystawie zdjęcia... a waszym zadaniem będzie wskazanie jak najwięcej miejsc i rzeczy nad którymi będę musiał popracować.
Jak pisałem w innym temacie na wypłatę chce zakupić
http://modelplast.redcart.pl/p/4/177/ta ... cerna.html
To będzie mój pierwszy pojazd gąsienicowy (nie ukrywam faktu że tego się boje) ale chce z tym modelem stanąć na wysokości zadania.
Będzie to mój najdłuższy temat ponieważ nie będę chciał sklejać go na własną rękę i własnymi metodami, będę liczył na jak największą pomoc z waszej strony
Pozdrawiam
Postanowiłem tak relaksacyj nie, bez żadnych spięć skończyć mojego Horch'a. Od razu mówię że drugi raz nie czyściłem go z farby wiec malowanie może pozostawiać wiele do życzenia, zaledwie kilka elementów z niego starałem się pomalować według waszych rad (myślę że z pozytywnym efektem)

Jak pisałem w innym temacie na wypłatę chce zakupić
http://modelplast.redcart.pl/p/4/177/ta ... cerna.html
To będzie mój pierwszy pojazd gąsienicowy (nie ukrywam faktu że tego się boje) ale chce z tym modelem stanąć na wysokości zadania.
Będzie to mój najdłuższy temat ponieważ nie będę chciał sklejać go na własną rękę i własnymi metodami, będę liczył na jak największą pomoc z waszej strony

Pozdrawiam
- RysiuMajster
- Kontakt: