OSTOJA pisze: Postanowiłem zrobić full wyposażenie ale podejrzewam, że 4/5 z tego nie będzie widoczne nawet przy otwartych dużych drzwiach załadunkowych.
Zapomniałem że to "tylko" model. Jak mi fruwał nad głową (w barwach Milki) wydawał się duuuży. A może taki się wydawał tylko dlatego że przeleciał nad plażą lotem koszącym rozwiewając sprzęt plażowiczów i stroje kąpielowe plażowiczek Z tym rozwiewaniem to przesadzam.
jak jesteśmy przy antku to kiedyś oglądałem program o nim i był zatytułowany "najbrzydszy samolot świata" a to taka fajna przecież maszyna i do tego jedyna na korbkę
Mniej więcej tak ma być. Wręgi nabiorą sztywności i właściwie się ułożą gdy dojdą poprzeczki. Mnie z kolei zastanawia dlaczego OSTOJA, nie masz zmontowanej spodniej części podłogi - nie będzie Ci teraz jej trudno ukształtować z naklejonymi wręgami przedziału desantowego?
Kroolo, przymierzałem, dopasowywałem powinno być OK. Część nr 1 przeszkadzałaby w wyposażaniu dlatego jej jeszcze nie wkleiłem tak samo jak wręgi nr 24 (pierwszej).
Ciąg dalszy nastąpił. Szkielecik praktycznie gotowy. Teraz będzie się działo bo wejdę w drobiazgi wyposażenia przedziału towarowego - ha.
Szkoda, że wręgi przedziału są kolorowe tylko z jednej strony. Skorzystałem z paseczków koloru na arkuszach i okleiłem kolorem wręgi z drugiej strony ale nie wszystkie bo "koloru" zabrakło.
Bardzo nam przykro że się tak męczysz. Na pocieszenie powiem Ci że swoją męczarnią sprawiasz nam wszystkim niemałą radość, umożliwiając oglądanie tych drobiazgów. Więcej animuszu, cierpisz za sprawę