Witam. Prace nad moim pierwszym modelem zostały zakończone. Planuję tylko jeszcze dorobić jakąś podstawkę z asfaltem(przepis na asfalt już znalazłem :-> ). Jak na mój pierwszy model jestem z niego dumny dodałem lekkie przetarcia na żółtych paskach oraz odymienia z karabinów, przetarcia z spodu oraz z wydechu. Hmm... o modelu nie wiem co powiedzieć, ponieważ nie miałem przyjemności spotkać się z innymi, jedynie co mnie zirytowało była duża szczelina między kadłubem a skrzydłami... Czas na parę zdjęć

:
Zdjęcie spodu(do kitu ale nie mam pomysłu jak zrobić zdjęcie, bo go nie położę żeby nie połamać antenki

. Doradźcie jak zrobić to zdjęcie porządnie

PLX

)
Dodam, że kupiłem już kolejnym model, tym razem z academy, skala ta sama P-39Q/N AIRCOBRA. Model jest dokładniejszy i ma więcej części, więc będzie to jakiś poziom trudności do przodu. Jutro zapodam Inboxa, jeżeli kogoś by to interesowało, oraz założę relacje

(jeżeli jeszcze was nie zirytowałem do końca

). Kupiłem też taśmę maskująca TAMAI więc wszystkie linie będą już 100% prościutkie :-> .
Prosiłbym także żeby ktoś mi wytłumaczył jak robić washa z sidoluxem o co to chodzi ale tak ładnie dokładnie i praktycznie,żebym miał jakieś pojęcie o tym albo skierował mnie do tematu gdzie jest to tak wytłumaczone, bo ja się tyle oszukałem i nic.
Na razie nic mi więcej do głowy nie przychodzi. Pozdrawiam Mleczyk :->