Witajcie !
To już ( można by rzec ) ostatni odcinek serialu zwanego SKOT. Ostatni większy element , czyli antena :

Tylny "słupek" tej anteny musiałem dać w inne miejsce , gdyz zrobiłem za szerokie skrzynie , i nie otwierał by się właz górny , przez co antena jest troszku krzywa.
Podorobiałem pozostałe pierdółki , jak światła tylne , jakieś znaczki , elementy z dutu , świder itp.

Do zrobienia pozostały jeszcze boczne wzmocnienia na całej szerokości kadłuba , a że składają się one z elementu , który trzeba zgiąć na pół i przykleić na kształt trójkąta , to na razie nie mam pomysłu jak to ładnie wygiąć , więc na galerie końcową musimy troche poczekać. Wstawiam dwie fotki , prawie , gotowego SKOT-a :

Cały czas czekam , czy ktoś zaproponuje , od czego jest koło , którego fotka jest w poprzednim poście 

I na razie by było na tyle , jak tylko wymyslę sposób na te wzmocnienia to wstawie galerie końcową.
papa
P.S. Te dwie antenki są dużo krótsze niż powinny być , z tego względu iż z dłuższymi fura nie zmieściłaby się na półce