Winter 1944 (Diorama relacja z budowy)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Wybór jest prosty, zrób to co wiesz że wyjdzie zajefajnie. Jesli nie sklejales nic co porusza sie na gasienicach, nie rydzykuj;p i nie rob tego. Diorama/winieta (nie wiem czy będą figursy) będzie bardziej wartościowa z super wykonanym modelem, niż z kijowo zrobionym, a tło okaże sie motywem dominujacym na podstawce.
Tyle ode mnie. Wybierz mądrze;)
Tyle ode mnie. Wybierz mądrze;)
- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Wybaczcie za Brak tych wszystkich fot ale fotosik.pl....po prostu brak mi słów ten abonament co każą wykupywać to niech sobie go....
Mam nadzieje że na tym hostingu nie znikną po tygodniu ;p Koniec marudzenia przejdźmy do rzeczy
Wnętrze trochę przerobione doszła drabina i fragment wyższego piętra jeszcze trochę brudzenia i trochę śniegu i będzie ok ;)
Pozdrawiam
Wybaczcie za Brak tych wszystkich fot ale fotosik.pl....po prostu brak mi słów ten abonament co każą wykupywać to niech sobie go....
Mam nadzieje że na tym hostingu nie znikną po tygodniu ;p Koniec marudzenia przejdźmy do rzeczy
Wnętrze trochę przerobione doszła drabina i fragment wyższego piętra jeszcze trochę brudzenia i trochę śniegu i będzie ok ;)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2010-09-19, 14:46 przez RysiuMajster, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam http://photobucket.com/ bez problemowo, darmowo i pewnie 

- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Prace idą na przód wczoraj wziąłem się za "samochodzik" niestety mój dość wysłużony kompresor uległ awarii a z braku wystarczającej ilości gazu w butli "na czarną godzinę" byłem zmuszony do malowania pędzlem czego nie robiłem już od bardzo dawna
zostało jeszcze brudzenie i detale jak łopata siekiera itp. Aha białe kamo malowałem aero na szczęście na nie starczyło
kilka fotek wraz z kilkoma detalami na zewnątrz (Rower z dedykacją dla R-t i podziękowania za zdjęcie z natchnieniem 

Prace idą na przód wczoraj wziąłem się za "samochodzik" niestety mój dość wysłużony kompresor uległ awarii a z braku wystarczającej ilości gazu w butli "na czarną godzinę" byłem zmuszony do malowania pędzlem czego nie robiłem już od bardzo dawna

- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
Chylę głowę przed wykonaniem dioramki. Brawo.
Co do rzeczonych 4 kółek:
Bardzo podoba mi się malowanie bryły pojazdu i delikatny "weathering"!
Nie podoba mi się tlumik wraz z wydechem (konkretnie jego malowanie), bardziej malowany jak broń niż jak część układu wydechowego pracującego ciężko pojazdu.
Koło zapasowe wyglada jakby pochodziło "z innej bajki" i było na siłę doczepione do modelu.. popracowałbym nad jego waloryzacją.
Pozdrawiam!
Co do rzeczonych 4 kółek:
Bardzo podoba mi się malowanie bryły pojazdu i delikatny "weathering"!
Nie podoba mi się tlumik wraz z wydechem (konkretnie jego malowanie), bardziej malowany jak broń niż jak część układu wydechowego pracującego ciężko pojazdu.
Koło zapasowe wyglada jakby pochodziło "z innej bajki" i było na siłę doczepione do modelu.. popracowałbym nad jego waloryzacją.
Pozdrawiam!
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Trochę popracowałem dzisiaj nad samochodem tylko kilka rzeczy...niestety jakieś przeziębienie mnie złapało i zapał do pracy jest marny ;/
ale do rzeczy poprawiłem tłumik dodałem figuranta (wykorzystałem plastikową głowę niestety żywiczne poszły na 4 pozostałych i szczerze to plastikowe łebki się chowają przy żywicy)...
kilka fotek wybaczcie jakość

Trochę popracowałem dzisiaj nad samochodem tylko kilka rzeczy...niestety jakieś przeziębienie mnie złapało i zapał do pracy jest marny ;/
ale do rzeczy poprawiłem tłumik dodałem figuranta (wykorzystałem plastikową głowę niestety żywiczne poszły na 4 pozostałych i szczerze to plastikowe łebki się chowają przy żywicy)...
kilka fotek wybaczcie jakość
- RysiuMajster
- Kontakt: