[Relacja]Brama Wolińska z Modelika
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Dachówki, dach, tak jak mówiłem wszystko będzie, tylko czas. Jutro mam testy próbne w szkole, idę na 8, i wrócę o 10 to trochę powycinam, poretuszuję, ponaklejam na tekturę i powoli będzie składany. Dach składa się z dwóch ścian (grubość 1cm) i między te dwie ściany będzie dach. I to wszystko co z tym modelem będę robił.
No i na jakiś rok czasu nie będę sklejał żadnych budowli.
No i na jakiś rok czasu nie będę sklejał żadnych budowli.
Witam
Nareszcie skończyłem budowę, niektórzy mówią że trochę długo, ale nie ma się co dziwić, przecież ten model nie ma czterech ścian i dachu jak to jest w modelach GPM. A teraz zdjęcia:

a teraz p.Wiesio (jak zwykle uśmiechnięty)

i jeszcze jedno zdjęcie, bo nie mogę wytrzymać, robiłem sesje zdjęciową i w kadr wszedł mi balkon Posła Cymańskiego, jak zwykle w święta wisi pranie na balkonie:

I to wszystko. Relacja zakończona, papiery omówione i podpisane przez p.Wiesia. A kolejny model to ORP Dzik z MM, ale to za około miesiąc.
Pozdrawiam i Zapraszam do komentowania.
Nareszcie skończyłem budowę, niektórzy mówią że trochę długo, ale nie ma się co dziwić, przecież ten model nie ma czterech ścian i dachu jak to jest w modelach GPM. A teraz zdjęcia:

a teraz p.Wiesio (jak zwykle uśmiechnięty)

i jeszcze jedno zdjęcie, bo nie mogę wytrzymać, robiłem sesje zdjęciową i w kadr wszedł mi balkon Posła Cymańskiego, jak zwykle w święta wisi pranie na balkonie:

I to wszystko. Relacja zakończona, papiery omówione i podpisane przez p.Wiesia. A kolejny model to ORP Dzik z MM, ale to za około miesiąc.
Pozdrawiam i Zapraszam do komentowania.
- Matrix_OST
Bartosz, gratuluje Ci ukończenia tego modelu w takim stylu. Mam tylko żal o obiecaną dachówkę
A tak poważnie to postaraj się trochę delikatniej retuszować i moim zdaniem na takim poziomie to powinieneś zacząć już waloryzować modele budowli. Standar w Twoim wykonaniu to już za mało.
Jeszcze raz gratuluje

A tak poważnie to postaraj się trochę delikatniej retuszować i moim zdaniem na takim poziomie to powinieneś zacząć już waloryzować modele budowli. Standar w Twoim wykonaniu to już za mało.
Jeszcze raz gratuluje