Kilka dni temu nastąpił początek budowy modelu wielkiej stopy 1:35 z zestawu Italeri. Na razie malowanie rdzawienie i kurzenie ramy. Bardzo proszę o opinie ponieważ niedawno przerzuciłem się na plastik ( wcześniej był karton) i chciał bym wiedzieć czy będzie coś zemnie
PS. Czy linki działają?
Tak chyba lepiej Zwróć też uwagę na interpunkcję. r-t
Ostatnio zmieniony 2010-09-03, 18:37 przez daniel1977, łącznie zmieniany 1 raz.
Linki wstaw pomiędzy kod i będzie widać od razu zdjęcie.
Postaraj się też lepiej wykadrować zdjęcia, a ustawienie modelu na jednolitym tle, znacznie poprawi ich jakość, nawet jeśli robisz je za pomocą telefonu
model jest właściwie na ukończeniu zostały jeszcze drzwi i kilka drobiazgów proszę o pomoc w waloryzowaniu podłogi paki, jest drewniana w odcieniu zielonym nic na niej nie bedzie a chciałbym zrobić jakieś przybrudzenia i zadrapania a nie chcę przesadzić
PS. Proszę o pomoc starych wyjadaczy macie fote oznaczenia opla blitz model bedzie w barwach exhaust red + green(1-1) z pasami sand yellow. Italeri nie napisało co to za jednostka i gdzie słuzyła jeśli ktoś wie proszę o pomoc to będzie mój kolejny pojazd 1:35
To oznaczenie dywizji grenadierów pancernych Großdeutschland, za to tego oznaczenia taktycznego nie znalazłem, generalnie trójkątna chorągiewka sugerowała by, że pojazd należy do sztabu, no właśnie czego
Za eksperta się nie uważam, ale na moje oko to powyższe oznaczenie taktyczne może mijać się z rzeczywistością
Z resztą jak chcesz to sam poszukaj KLIK
M923 A1 Big Foot - Malowanie US Army Arabia Saudyjska 1991 r. Przedstawiam kilka fotek i bardzo prosze o komętarze co myślicie o tym modelu jak według was oceniacie moja prace z góry dziękuje
No więc tak, nie jest źle nawet jest ok, ale zdecydowanie za dużo suchopędzlowania w kolorze metalu (aluminium ) wygląda to tak jakby ktoś go szlifierką potraktował i zdecydowanie za mało zdjęć, bo można by coś więcej powiedzieć na temat modelu, więc proszę o zdjęcia szczegółów.