GPM 1:25 SM42-999
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Co Ty Patryk , pół roku... toż to wystarczy zaledwie trzy dni na sklejenie tej ciuchci , w końcu to tylko 20 kilka arkuszy A3...
Dzień pierwszy - wycięcie części
Dzień drugi - wyretuszowanie ich
Dzień trzeci - posklejanie do kupy
i gotowe , piekną lokomotywę mamy na półce i cieszymy oko - ot cała filozofia.
MultiJacho , tak z czystej ciekawości , jest jakaś szansa zobaczyć co do tej pory skleiłeś ???
MultiJacho , tak z czystej ciekawości , jest jakaś szansa zobaczyć co do tej pory skleiłeś ???
a to wszystko zależy czy sklejamy dla sklejania czy chcemy mieć to podobne do pierwowzoruscorpions pisze:Co Ty Patryk , pół roku... toż to wystarczy zaledwie trzy dni na sklejenie tej ciuchci , w końcu to tylko 20 kilka arkuszy A3...

a tak poważeni to moim zdaniem w 1 miesiąc się nie bardzo wyrobisz..
też bym chętnie zobaczył bo nie obrażając Twojego wpisanego wieku to troszkę mam wrażenie że się porywasz z motyką na czołgscorpions pisze:MultiJacho , tak z czystej ciekawości , jest jakaś szansa zobaczyć co do tej pory skleiłeś ???

No Belfast sam bym tego wszystkiego lepiej nie ujął...
Tak z ninnej beczki ( bo na kolei to ja sie nie znam ) , Belfast , czy to tutaj i to co tam projektujesz , to jest ta sama ciuchcia

i o to mi chodzi , patrząc na ilość arkuszy i części , sądzę , że nawet gdyby skupić się na samym klejeniu , nie wnikjąc w pierwowzór , to w miesiąc raczej rady się nie da , chyba żeby zastosować się do mojej wcześniejszej wypowiedzi ( oczywiście ironicznej ) .belfast pisze:a to wszystko zależy czy sklejamy dla sklejania czy chcemy mieć to podobne do pierwowzoru
Tak z ninnej beczki ( bo na kolei to ja sie nie znam ) , Belfast , czy to tutaj i to co tam projektujesz , to jest ta sama ciuchcia

-
To my tu nie o lokomotywie , tylko o tym co juz skleiłeś , piszesz parę postów wyżej , że skleiłeś już dużo modeli , więc stąd moje zapytanie , czy jest jakaś szansa , abys je sfotogrofował i wstawił na forum , z chęcią pooglądamy.
I jeszcze taka drobna uwaga , wprawdzie ( na szczęście ) nie jestem moderatorem , ale strasznie mnie boli gdy ktoś kaleczy nasz język , więc staram sie na to reagować , pisz proszę bardziej po Polsku a nie po polskiemu ( znaki interpunkcyjne , nie "stą" , tylko "z tą" itd. ). Dziekuję za uwagę
I jeszcze taka drobna uwaga , wprawdzie ( na szczęście ) nie jestem moderatorem , ale strasznie mnie boli gdy ktoś kaleczy nasz język , więc staram sie na to reagować , pisz proszę bardziej po Polsku a nie po polskiemu ( znaki interpunkcyjne , nie "stą" , tylko "z tą" itd. ). Dziekuję za uwagę