[R?..]T34/76 z wydawnictaw Answer
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Widzę ze masz dużo czasu na szperaniu w necie ale masz racje co do malowania.
P.s. Ming co do nitów a dokładnie ich wykonania jeżeli masz u siebie w mieście sklep z materiałami szewskimi to kup sobie wycinak o nr. 1,2 i uwierz mi ze naprawdę ci się przyda bo co do igły to kolega Kordian ma racje ale igłami się ciężko pracuje a dokładnie ich wada to ze się gną a poza tym wycinając igłą wytniesz jednorazowo ile z 3,5 nitów i się zapycha.
Pozdrawiam ekoaral.
P.s. Ming co do nitów a dokładnie ich wykonania jeżeli masz u siebie w mieście sklep z materiałami szewskimi to kup sobie wycinak o nr. 1,2 i uwierz mi ze naprawdę ci się przyda bo co do igły to kolega Kordian ma racje ale igłami się ciężko pracuje a dokładnie ich wada to ze się gną a poza tym wycinając igłą wytniesz jednorazowo ile z 3,5 nitów i się zapycha.
Pozdrawiam ekoaral.
te parę coś ci się zmieniły w dłuższą relacje . Ty wracaj za stół a nie włóczysz się po jeziorach i Parkach Rozrywki. Pistolet już nasmarowałem i czekam by mu dołożyć z 9 mm co przy tej skali będzie tak jakby dostał z działa Panterki
Została mi jeszcze jedna strona,parę ogniw na kadłub plus liny i jeszcze parę drobiazgów.
Pozdrawiam ekoaral.
Witam,na razie prace stanęły i czekają na chłodniejsze dni bo przy tym upale to troszkę ciężko się skopić no ale i są pozytywne strony tego upału ,tak jak nadmieniłeś PACYKARZU wykorzystałem ubiegła sobotę na wypad do Chorzowa do parku rozrywki i lecąc na takim czymś upolowałem Miga 21.
A co do kolegi Darek to naprawdę dzięki ale prace idą bardzo po woli a jest to związane z obowiązkami domowymi no i rodzinką.
Pozdrawiam ekoaral.
A co do kolegi Darek to naprawdę dzięki ale prace idą bardzo po woli a jest to związane z obowiązkami domowymi no i rodzinką.

Pozdrawiam ekoaral.
Witam serdecznie, zapraszam do galerii końcowej wypocin związanych z modelem wydanym z wydawnictwa Answer po małym tuningu .Co do samego modelu to muszę powiedzieć ze nie było większych problemów związanych ze specjalnością .

P.S Mam mały problem co do wyboru modelu jaki będę teraz sklejać a mianowicie chodzi o Sdkfz 251/1 z wydawnictwa GPM lub 'Kfz.70 L2H 143 Krupp Protze' z wydawnictwa Modelik.
Pozdrawiam ekoaral.

P.S Mam mały problem co do wyboru modelu jaki będę teraz sklejać a mianowicie chodzi o Sdkfz 251/1 z wydawnictwa GPM lub 'Kfz.70 L2H 143 Krupp Protze' z wydawnictwa Modelik.
Pozdrawiam ekoaral.