Okładka:

skala: 1:33
autor opracowania: Lech Kołodziejski
Części modelu zawierają się na 4 arkuszach kartonowych + 1 arkusz miękki + części które możemy wydrukować ze strony Wydawcy, 1 strona opisu konstrukcji, 1 strona opisu budowy modelu no i 2 strony rysunków. Wszystko jak narazie wydaje się być przejrzystym. Bardzo spodobał mi się pomysł zamieszczania elementów zapasowych szkieletu na stronie, aby w razie czego można było sobie dodrukować elementy.
Model lepię w formie "kombinowanej" tzn z wykorzystaniem niektórych elementów dodatkowych, a z niektórych ich pominięciem

Jak narazie wszystko jest super, wszystko się ładnie schodzi, a tam gdzie się nie schodzi to już moja w tym wina... No można się przyczepić że wręgi w części "dodatkowej" nie są spasowane do obklejania poszyciem+el. dodatkowymi i należy je podszlifować. Dla przyszłych sklejaczy: jeśli będziemy wykorzystywać cz. 7an to pasek-sklejkę należy wkleić pomiędzy część 7an a poszycie, w przeciwnym wypadku powstanie schodek... Wiem że to logiczne ale wspominam bo sam się na tym złapałem niestety

Na razie powstało tyle tej pokraki