TBF/TBM 1 Avenger , Italeri 1/48
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Rozebrałem gondole
i trochę ja poprawiłem. zdjęcie gondoli jak wyschnie to wystawię.
Kadłub został oklejony przybrudzony czeka na skrzydła. Na dzień dzisiejszy wygląda tak (oczywiście jeszcze wszystko się może zmienić)
:

Bardzo proszę o wasze zdanie, czy nie przesadziłem z brudzeniem? Może trzeba coś zmienić i jeszcze nie jest za późno
Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mojej relacji.

Kadłub został oklejony przybrudzony czeka na skrzydła. Na dzień dzisiejszy wygląda tak (oczywiście jeszcze wszystko się może zmienić)

Bardzo proszę o wasze zdanie, czy nie przesadziłem z brudzeniem? Może trzeba coś zmienić i jeszcze nie jest za późno

Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mojej relacji.
Ostatnio zmieniony 2010-04-18, 12:24 przez markozx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomasz Mroczkowski
Ciężko powiedzieć. Przede wszystkim nie mam czasu na modele (w każdym razie na razie). Mam kilka typów.
Ciągnie mnie do pancerki a na półce czekają Tiger I i Abrams z dragona
Mam pomysł na Twojego TBF-a (a w sumie dwa pomysły ale to raczej poczeka)
no i ostatnio kupiłem mój ulubiony wentylator kamova K-50 w skali 1:48
To w sumie główne typy szafce jest co do klejenia ale tak jak wspominałem nie ma czasu :-/
Ciągnie mnie do pancerki a na półce czekają Tiger I i Abrams z dragona
Mam pomysł na Twojego TBF-a (a w sumie dwa pomysły ale to raczej poczeka)
no i ostatnio kupiłem mój ulubiony wentylator kamova K-50 w skali 1:48
To w sumie główne typy szafce jest co do klejenia ale tak jak wspominałem nie ma czasu :-/
Nie no w sumie nic wielkiego. Jeden pomysł to malowanie Len Sharon a drugi nie (w sumie) wykluczający pierwszego to chciałbym zbudować po raz pierwszy model rozbity albo wrak. Ze względu na to, że do zbudowania dobrze wyglądającego wraku modelu trzeba mieć, powiedzmy umiejętności 1lvl wyżej niż ja mam
to będzie to musiało poczekać
.
No i w sumie to chyba będzie jednak jakaś pancerka teraz bo od latadeł chcę odpocząć trochę.

No i w sumie to chyba będzie jednak jakaś pancerka teraz bo od latadeł chcę odpocząć trochę.