[R] SD.Kfz.132 Marder II z wydawnictwa WAK nr.8-9/2009
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam,Castus tak jak wspomniałeś doświadczenia jeszcze nie masz, ja składam modele oood dłuższego czasu i to po prostu z czasem przychodzi. Pomocną rzeczą przy wycinaniu kol jest taka fajna zabawka z firmy OLFA coś w stylu cyrkiela naprawdę jest ok.
P.S model jest juz pomalowany zostały mi tylko do zrobienia gąski i takie tam p....................
Pozdrawiam ekoaral.
P.S model jest juz pomalowany zostały mi tylko do zrobienia gąski i takie tam p....................

Pozdrawiam ekoaral.
Witam serdecznie tym razem mam wam do przedstawienia skończony model,a zarazem koniec relacji z budowy
SD.Kfz.132 Marder II ,Wykonany w skali 1-35.
Co do modelu to powiem ze sam model jest naprawdę super opracowany ale zarazem dość skomplikowany.Ale niema co się rozpisywać zapraszam do galerii.

Pozdrawiam ekoaral.
SD.Kfz.132 Marder II ,Wykonany w skali 1-35.
Co do modelu to powiem ze sam model jest naprawdę super opracowany ale zarazem dość skomplikowany.Ale niema co się rozpisywać zapraszam do galerii.

Pozdrawiam ekoaral.
Witam,na prośbę Minga wstawiam 2D strony z malowaniem 
Uploaded with ImageShack.us
A co do Teka to prace ruszyły pełną para wiec nie wiem czy robić do tego modelu relacje,wiec nie jestem do końca przekonany.
A na razie tek wygląda tak.

I już na wstępie napotkałem na małe problemy na łączeniu poszycia.
Pozdrawiam ekoaral.

Uploaded with ImageShack.us
A co do Teka to prace ruszyły pełną para wiec nie wiem czy robić do tego modelu relacje,wiec nie jestem do końca przekonany.
A na razie tek wygląda tak.

I już na wstępie napotkałem na małe problemy na łączeniu poszycia.
Pozdrawiam ekoaral.