Zuru , tak szczerze mówiąc to nie widzę różnicy , mimo wszystko wielkie dzięki za dobre chęci , te białe pola po prostu zamalowałem
A teraz proszę państwa nadeszła wiekopomna chwila , gdyż chyba jestem pierwszym ( nie licząc autora ) , który prezentuje w sieci sklejony model ATF Dingo
Najpierw galeria , a później pogadamy :
I z Amerykańskim kumplem :
I tak :
Mimo iż jak juz mówiłem nie wkładałem większego serca w ten model , to uważam , że wyszedł całkiem zadowalająco. Gdzie niegdzie można dostrzec białe linie , ale nie jest to wina braku retuszu , tylko jest to za duże białe pole , na które przychodził jakiś element. Generalnie mogę zaliczyć model do opracowanych dosyć dobrze , większych błędów ze spasowaniem elementów nie zuważyłem , no a biorąc pod uwage fakt , że autorem jest Aviator , szok jest jeszcze większy

, czyli jak sie chce to się umie. Było kilka błędów w numeracji , ale w przypadku Av. to juz standard więc nie ma sie co przejmować. Niewiem jak wygląda słynne już "Podobieństwo do oryginału" , ale nie wnikam w to , skleiłem go tak , jak przedstawiała wycinanka , bez żadnych udziwnień i dodatków , a wręcz przeciwnie ; w wielu miejscach zastosowałem spore uproszczenia. Podsumowując ; model moge zaliczyć do opracowanych dosyć dobrze i każdemu polecić.
Dla niecierpliwych odpowiem , że nastepne będzie...sam jeszcze niewiem co
Miłego oglądania i czytania - do zobaczyska
P.S. Na zderzaku widać liczbę 33 , miała tam być rejestracja , ale niestety gdzieś mi przepadła , jak coś wymyślę to to miejsce zakleję.
papa