Więcej zdjęć jest na mojej stronie. Dokładnie to tu: 2WLs40 i O&K (na dole strony). A tu jest porównanie obu modeli z modelami normalnotorowymi. Jutro może zrobię lepsze zdjęcia "Dupka".
A jeśli chodzi o wymianę wspomnianą na PW, to raczej nie ze względu na moje zamiłowanie do kolei wąskotorowych.
A przy okazji trochę poprzestawiałem swoje modele i tak to teraz wygląda:
Łał! Pokaźna kolekcja ! Jednego Ci tylko nie zazdroszczę: sprzątania kurzu, ale niestety po niektórych modelach widać że nie robisz tego za często :-/ .
Pozdro!
2WLs40 zrobiłem jakieś 6-7 lat temu odręcznie, ale może w tym roku zrobię wersję elektroniczną (najpierw poprawię trochę MBd1 oraz Wddxh i jeszcze dokończę 3Aw). A jeśli chodzi o O&K to był on w ostatnim numerze jaki wyszedł, czyli 3-4/2008 (był to numer podwójny).
Nie dodawałem ich zdjęć ze względu na ich stan. Pług jest nie dokończony (i taki pozostanie ze względu na zgubienie części), tak samo parowóz, który był razem z nim, a elektrowóz był chyba pierwszym modelem jaki sam zaprojektowałem i był mało dokładny, ale teraz dodam kilka jego zdjęć:
Dodam jeszcze, że jest to elektrowóz wąskotorowy.