[Relacja] Myśliwiec morski Albatros W.4 (WAK)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
W czwartek rozpoczołem walkę z płatem górnym

Dobił mnie brak szablonów i zaznaczenia miejsca w którym powinny znajdować się odciągi.
Jak umiałem tak oto sobie z tym wszystkim poradziłem

Po namowach ze strony Piterskiego postanowiłęm wziąść udział w konkursie Radzia. Mam jednak dylemat (jak zawsze) co skleić

Dobił mnie brak szablonów i zaznaczenia miejsca w którym powinny znajdować się odciągi.
Jak umiałem tak oto sobie z tym wszystkim poradziłem

Po namowach ze strony Piterskiego postanowiłęm wziąść udział w konkursie Radzia. Mam jednak dylemat (jak zawsze) co skleić

Wczoraj o 1:30 w nocy przykleiłem ostatni element Albatrosa - budowa dobiegła końca. Dziś zrobiłem zdjęcia
Oto moje wypociny:

Z okna na tle jesiennej szarugi

I na koniec porównanie wielkości łodzi latającej z 1939 z wodnosamolotem z 1917r

[center]The End[/center]
PS: Dziękuje wszystkim, którzy śledzili moją relację i zachęcali mnie do skończenia modelu gdy miałem z nim kryzys. Podziękowania dla Mojej Kochanej Żony która ze stoickim spokojem toleruje moje hobby

Z okna na tle jesiennej szarugi

I na koniec porównanie wielkości łodzi latającej z 1939 z wodnosamolotem z 1917r

[center]The End[/center]
PS: Dziękuje wszystkim, którzy śledzili moją relację i zachęcali mnie do skończenia modelu gdy miałem z nim kryzys. Podziękowania dla Mojej Kochanej Żony która ze stoickim spokojem toleruje moje hobby

Ostatnio zmieniony 2006-12-31, 15:31 przez el_paw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Matrix_OST