[R/G] PWS-10 CP 1/2008[KONKURS]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Moje kłopoty z brakiem spasowania pokryć z wręgami najprawdopodobniej wynikły z tego, że posługuję się wydrukiem z plików pdf a arkusze z wręgami i żebrami są mniejsze od pozostałych wydruków o około 3,9%. na obwodzie to daje zauważalną różnice, prawdopodobnie drukarka była źle ustawiona nie w formacie 1:1 tylko w formacie FtP. Jest relacja z klejenia tego samego modelu w malowaniu hiszpańskim tutaj. Facet na wstępie pisze, że otrzymał próbny druk od Lecha (autora wycinanki) bez opisu informacyjnego, więc nie robił modelu z wydruków drukarkowych. Na końcu relacji chwali projekt za precyzyjność i informuje, że model wymaga bardzo starannego i dokładnego wycinania. Tak więc to wadliwy wydruk wpędził mnie w takie kłopoty. Autora wycinanki chciałbym przeprosić za wprowadzenie zamieszania związanego z jego projektem. Pozdrawiam.
Cześć,
niestety nie wygląda to dobrze - mam na myśli niedoretuszowane miejsca i rozlany retusz (np. na tej osłonie w okolicach otworów). Z Twoich wpisów zrozumiałem tyle, że dalej robisz jakiś wyścig a jakość pracy na tym traci.
Połączenia segmentów też wyszły na poziomie Jastrzębia - drepczesz w miejscu Mój Drogi zamiast robić postępy.
TAD
niestety nie wygląda to dobrze - mam na myśli niedoretuszowane miejsca i rozlany retusz (np. na tej osłonie w okolicach otworów). Z Twoich wpisów zrozumiałem tyle, że dalej robisz jakiś wyścig a jakość pracy na tym traci.
Połączenia segmentów też wyszły na poziomie Jastrzębia - drepczesz w miejscu Mój Drogi zamiast robić postępy.
TAD
- Matrix_OST