[Relacja] Spitfire IXc od AH
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Zrobiłem tak ,bo zawsze mnie dobijało to wklejanie do gotowego statecznika(sam wiesz ile trzeba wylac potu aby zrobic to poprawnie),a tak doklejasz oprofilowanie razem ze statecznikiem do kadłuba i gotowe :)))Kroolo pisze: Zaciekawiło mnie to, że najpierw przykleiłeś oprofilowanie, a później dopiero przytwierdziłeś stateczniki do kadłuba.!
Witam po świętach.
W dzisiejszym odcinku zaprezentuję gotowe już powierzchnie sterowe Spitfire'a IXc.
Wszystkie te stery i lotki zostały zbudowane bez większych przeróbek,wytłoczyłem tylko lekko imitację płuciennego poszycia -z resztą zobaczcie sami jak to wyszło:

A tak obecnie wygląda Spitfire:

Pozdrawiam
Do zobaczenia
W dzisiejszym odcinku zaprezentuję gotowe już powierzchnie sterowe Spitfire'a IXc.
Wszystkie te stery i lotki zostały zbudowane bez większych przeróbek,wytłoczyłem tylko lekko imitację płuciennego poszycia -z resztą zobaczcie sami jak to wyszło:

A tak obecnie wygląda Spitfire:

Pozdrawiam
Do zobaczenia
Witam.
Jako,że spit jest już w 80% gotowy i niewiele zostało do zrobienia w standardzie,chwilowo wziąłem się za silnik.
W prawdzie nie wiele przybyło ale myślę ,że ogólną sylwetkę Merlina udało mi się odtwożyc
.Zapraszam do oglądania :

W k olejnych odsłonach dalej pokażę pracę nad Rolls Roycem-mam jeszcze bardzo dużo pracy
Pozdro
Jako,że spit jest już w 80% gotowy i niewiele zostało do zrobienia w standardzie,chwilowo wziąłem się za silnik.
W prawdzie nie wiele przybyło ale myślę ,że ogólną sylwetkę Merlina udało mi się odtwożyc
.Zapraszam do oglądania :

W k olejnych odsłonach dalej pokażę pracę nad Rolls Roycem-mam jeszcze bardzo dużo pracy
Pozdro