pzdr
[R] Samolot F-16C MM 4-5/99 [Konkurs]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Looknąłem , nie mam wycinanki AH , ale chyba nie będziemy wnikać w zgodność radaru z oryginałem
, wydaje mi się , że ważne jest aby był i choć troche wyglądał jak radar , zresztą ja już swój zrobiłem tylko farba jeszcze schnie , niedługo pokażę 
Łukasz , dawaj , maila znasz. Obiecuję ewentualnie wykorzystać tylko części anteny.
EDIT:
Tak wstepnie wygląda moja antena ( fotki a baaaardzo dużym zbliżeniu i farba jeszcze dobrze nie wyschła )

Łukasz , dawaj , maila znasz. Obiecuję ewentualnie wykorzystać tylko części anteny.
EDIT:
Tak wstepnie wygląda moja antena ( fotki a baaaardzo dużym zbliżeniu i farba jeszcze dobrze nie wyschła )

Dobra , oto ostateczna , końcowa , finalna itd. galeria gotowego Jaszczomba:

Radar , a właściwie antenę zrobiłem wg. własnego pomysłu opierając sie na fotce którą zamieściłem trochę wyżej. Jest to ostateczny wygląd modelu który powędrował na półkę ( zbierać kurz
) , budowę F-16C uważam za zakończoną
. Mam jeszcze pytanie , czy mogę go dodać do działu 50-lecie MM , czy robi to ktoś "z góry"
papa

Radar , a właściwie antenę zrobiłem wg. własnego pomysłu opierając sie na fotce którą zamieściłem trochę wyżej. Jest to ostateczny wygląd modelu który powędrował na półkę ( zbierać kurz
papa