pakiet Li-Pol
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
pakiet Li-Pol
Mam pytanie. Czy zamawiał już ktoś aku Li-Pol przez Internet?
Bo nie wiem, czy zapłacic więcej na miejscu, czy kupic taniej w Internecie.
Pytam, bo z tymi akumulatorami są problemy, tzn. niektóre od razu po kupieniu po kilku lotach psują sie, po prostu puchną i nie nadają się już do użytku, a co do reklamacji to nie ma dużej szansy na wymianę lub zwrot pieniędzy.
Bo nie wiem, czy zapłacic więcej na miejscu, czy kupic taniej w Internecie.
Pytam, bo z tymi akumulatorami są problemy, tzn. niektóre od razu po kupieniu po kilku lotach psują sie, po prostu puchną i nie nadają się już do użytku, a co do reklamacji to nie ma dużej szansy na wymianę lub zwrot pieniędzy.
-
może się wtrącę
.
)
2. jeśli nie masz to na PayPal
3. wpłacasz oczywiście pieniążki na Paypal
4. zamawiasz i przy płaceniu PayPal sam ci zamienia na USD.
5. dobre jest to że możesz sprawdzić (jeśli wziąłeś przysyłkę rejestrowaną) stan przysyłki, czyli że czy paczka opóściła HK lub kiedy go opóści.
6. radziłbym ci brać zawsze przesyłką rejestrowaną.
To tyle
jeśli bedziesz miał jescze jakieś pytanie śmiało pisz
pozdrawiam

jak narzie z tego sklepu 3 razy zamawiałem do samolotu rc i jakość dobra (nie myśleć, że jak z chin to złedaniello pisze:czy jakosc tych produktow jest dobra?

1. załórz konto na HKdaniello pisze:I jeszcze nie doczytałem tam się o formach płatnosci i o wysyłce z Hong Kongu...mozesz cos o tym napisac??
2. jeśli nie masz to na PayPal
3. wpłacasz oczywiście pieniążki na Paypal

4. zamawiasz i przy płaceniu PayPal sam ci zamienia na USD.
5. dobre jest to że możesz sprawdzić (jeśli wziąłeś przysyłkę rejestrowaną) stan przysyłki, czyli że czy paczka opóściła HK lub kiedy go opóści.
6. radziłbym ci brać zawsze przesyłką rejestrowaną.
To tyle

pozdrawiam
Wszystko zależy jaki prąd będziesz pobierał z pakietu. Zdecydowanie nie polecam pakietów ARCS i richno (z HK). Co do np Tunirgy i Zippy to jestem z nich bardzo zadowolony. Jeden pakiet 3emodel mi na puchł w heliku. Drugi pakiet 3emodel mam już 2 lata jego stan oceniam na 4-. Posiadam również pakiety kokam, wylatałem na nich 3 sezony a ich stan jest na 5- . Przeprowadzałem testy pakietów po określonej liczbie cykli (w 2008r) : http://www.modelercs.fora.pl/pakiety-li ... am,94.html , teraz ten wynik nie wiele się różni.