Radziowy Konkurs - Brać się do roboty koledzy !
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- ojciec_cenzura
Kurde jednak troche szkoda ze tylko samoloty, ale z drugiej strony węzme udział w konkursie sklejając Pittsa S2B z ModelArtu, który zalega mi na półce od pół roku. Ma 2 str. B4 z częściami. Piękne biało czerwone malowanie. I kolejny bibelot na półce będzie.
Dobra, dosyć biadolenia,
pozdro od dziadka mroza !!!
edit
Radzio, co z ręką, i szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Dobra, dosyć biadolenia,
pozdro od dziadka mroza !!!
edit
Radzio, co z ręką, i szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Puchacz.
Pojęcie standardu wyjaśnił Staszkov - nic ująć nic dodać
Ojciec_cenzura
Ręka się goi dość dobrze, to było cięcie długość około 2,5 cm u nasady kciuka prawej dłoni prawie na 1,5 cm głębokości czyli dość głęboko. Powoli wracam do klejenia Camela, ale jak łatwo zgadnąć mam jeszcze trochę problemów z utrzymaniem skalpela przy cięciu. Będzie dobrze
Pozdrawiam.
Pojęcie standardu wyjaśnił Staszkov - nic ująć nic dodać

Ojciec_cenzura
Ręka się goi dość dobrze, to było cięcie długość około 2,5 cm u nasady kciuka prawej dłoni prawie na 1,5 cm głębokości czyli dość głęboko. Powoli wracam do klejenia Camela, ale jak łatwo zgadnąć mam jeszcze trochę problemów z utrzymaniem skalpela przy cięciu. Będzie dobrze

Pozdrawiam.
- ojciec_cenzura
-
Na początku była mowa o uproszczeniach. Z tego co zrozumiałem liczy się czystośc sklejenia i jakość. Jeśli będzie prosty model, a dobrze zrobiony wtedy będzie miał większe szanse od jakiegoś drogiego wypasa zrobionego na odpierdacz.puchacz pisze:Szkoda że nie można nic dodawać bo model jest strasznie uproszczony
Kiedyś startowałem z tym modelem. Radzę zwrócić uwagę na wręgi.. U mnie wyszło, że są z lekka za małe.modelarz_2006 pisze:Ja wystartuję z MM 2/91 TBD-1 Devastator
Pozdrawiam.
P.S. - Z tym odzielnym tematem konkursowym to dobry pomysł. Jeśli wolno ja się zobowiązuje do założenia takiego tematu w pierwszym tygodniu konkursu i chciałbym doklejać tam każdą nową relację. Jeśli pozwolicie mi dostąpienia tego zaszczytu będę bardzo rad.
Pozdrawiam jeszcze raz