Modelik 10/07 czyli Trachtur Z Czyczepą [R]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
No wróciłem ze stolicy naszej kochanej ( swoją drogą przejechałem po centrum W-wy w godz. 9-19 chyba ze 100 km. i muszę powiedzieć , że we Wrocławiu chyba większe korki są
).
Posklejam coś może jutro , a piszę tak żeby było wiadomo , że już jestem.
Tak sobie pomyślałem , że grzechem by było być w W-wie i nie zajrzeć do LOK , więc jak pomyślałem - tak zrobiłem i kupiłem sobie taki zestaw:

Za całość dałem 15zł.
Nic tylko sklejać.
pzdr.

Posklejam coś może jutro , a piszę tak żeby było wiadomo , że już jestem.
Tak sobie pomyślałem , że grzechem by było być w W-wie i nie zajrzeć do LOK , więc jak pomyślałem - tak zrobiłem i kupiłem sobie taki zestaw:

Za całość dałem 15zł.

Inwestuj , ciekawy model.belfast pisze:ja też myślałem nad tym modelem i chyba zainwestuje w niego
pzdr.
No to jedziemy dalej.
Zrobiłem pedały , kierownicę i przednią ściankę:

Ślady po kleju na wew. stronie ścianki zamaluje jak klej podeschnie , szybka troszku się ubrudziła , ale w realu prawie tego nie widać , pedały są troszkę krzywe - spróbuję je trochę naprostować , ale to jak wszystko wyschnie.
No i rzut oka jak trachtur prezentuje się w chwili obecnej:

Na razie tyle.
papa
Zrobiłem pedały , kierownicę i przednią ściankę:

Ślady po kleju na wew. stronie ścianki zamaluje jak klej podeschnie , szybka troszku się ubrudziła , ale w realu prawie tego nie widać , pedały są troszkę krzywe - spróbuję je trochę naprostować , ale to jak wszystko wyschnie.
No i rzut oka jak trachtur prezentuje się w chwili obecnej:

Na razie tyle.
papa