Dobrze byłoby przyciąć zdziebko "denko" worka.scorpions pisze:wymyśliłem sobie kilka worów z ziemniakami
Modelik 10/07 czyli Trachtur Z Czyczepą [R]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Ostoja no właśnie zuważyłem na zdjęciu , że to denko jest za duże , już przyciąłem
R-t one są zrobione z torebek od herbaty. Hm to co mówisz może być ciekawe , ale nie wiem czy takie torebki nie rozerwałyby się w paluchach , te których użyłem leżą u mnie w domu z dobre 10 lat, A tak na marginesie , ziemniaki które ja mam w piwnicy są w białych workach , bardzo białych. Spróbuję tego co mowisz.
R-t one są zrobione z torebek od herbaty. Hm to co mówisz może być ciekawe , ale nie wiem czy takie torebki nie rozerwałyby się w paluchach , te których użyłem leżą u mnie w domu z dobre 10 lat, A tak na marginesie , ziemniaki które ja mam w piwnicy są w białych workach , bardzo białych. Spróbuję tego co mowisz.
No to przedstawiam mini galerię przyczepy od Ursusa. Jest to przyczepa typu "SAM" , a więc składa się z części pochodzących z różnych źródeł , stąd mogą występować , małe szparki , lekkie ubrudzenia itp. Obecnie robię resztę worków z ziemniakami i jakieś skrzynki z jabłkami , później zabiorę się za trachtur.
Zapraszam do oglądania:

Do następnego - papa
Zapraszam do oglądania:

Do następnego - papa
No cóż... jedni pracują a inni "pracują"
Na wyposażeniu czyczepy znalazły się 3 worki ziemniaków i skrzynka...czegoś , bo niewiem co to może być ; miały być jabłka , ale powiem szczerze nie chciało mi się malować każdego ziarnka z osobna

No i czymże byłaby tamta epoka bez odpowiedniego hasła

Przyczepę możemy oficjalnie uznać za skończoną , jutro startuję z trachturem.
pzdr.
Na wyposażeniu czyczepy znalazły się 3 worki ziemniaków i skrzynka...czegoś , bo niewiem co to może być ; miały być jabłka , ale powiem szczerze nie chciało mi się malować każdego ziarnka z osobna

No i czymże byłaby tamta epoka bez odpowiedniego hasła

Przyczepę możemy oficjalnie uznać za skończoną , jutro startuję z trachturem.
pzdr.
no taki rzeczowy slogan to trza gdzieś na trawce umieścić, ale to żartscorpions pisze:A mógłbyś dokładniej sie wyrazićbelfast pisze: ale tło nie odpowiednie![]()
![]()
a to musiałem przeoczyćscorpions pisze:Aha - w którymś tam poście napisałeś "Rozumiem , że sprzątasz później" na co ja zapytałem "Co sprzątam" i odpowiedzi nie dostałem , więc ponawiam pytanie