Kilka fotek (makro):

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
piszesz coś podobnego przy każdym modelu.. więc po co je sklejasznoutilus pisze:Zrobiłem go "od tak" ponieważ nie chciało wkładać mi się w to większej precyzji.
Nie pamiętam żebym pisał to przy innych modelach ponieważ przy agilatorze tak nie piałem.A pisałem tylko że wyszedł mi kiepsko pomimo włożonej tam największej precyzji!belfast pisze: piszesz coś podobnego przy każdym modelu.. więc po co je sklejasz
noutilus pisze:A pisałem tylko że wyszedł mi kiepsko pomimo włożonej tam największej precyzji!
Oczywiście odnosisz złe wrażenie ponieważ wszystkie pomysły do moich modeli pochodzą od was.Osobiście odnoszę wrażenie, że kreujesz się na eksperta modelarskiego który mino rad bardziej doświadczonych kolegów brniesz działasz dalej po swojemu, zarówno w kartonie jak i w plastiku, a tak na prawdę dopiero zaczynasz przygodę z tym hobby.
Model wyszedł by 100% lepiej gdy bym do retuszu użył farby modelarskiej tego samego koloru co model,a nie markera.Oraz musiałem sklejać go klejem "Biurowym" który zostawia smugi a nie szewskim ponieważ szewski rozmazywał druk.Skoro pomimo włożonej jak to napisałeś największej precyzji wyszedł Ci kiepsko, to albo model jest do niczego <chociaż modelarz który ma odrobinę chęci i umiejętności da radę wycisnąć więcej z tego modelu>, albo Twoja najwyższa precyzja plasuje się w przedziale 10-20 / 100 pkt.
Udzielam ich na podstawie:dobrych rad
Hm... być może źle sie wyraziłem z tym expertem , chodzi mi o to , odnośnie tegonoutilus pisze:A więc zacznę morze od tego że scorpions ma rację ale tylko w tym słowie:
iż raczej ja proponuję wykonanie czegoś z czegoś ( masło maślanenoutilus pisze:Może dało by się to zrobić z czegoś innego