Wiem
r-t lecz kiedy pisałeś post powyżej żeby szlifować formy to ja już wyciągarkę miałem pomalowaną i koła zamontowane i pomalowane.Nic się nie martw w następny modelu będę szlifował.W końcu liczy się precyzja a nie szybkość klejenia jak i nie ilość jak jakość

.
Edit: 05 września 2009 r:
Następna aktualizacja :
Relacja :
Model ukończony.Wszytko zostało pomalowane i sklejone.Było też trochę szlifowania by przyczepa pasowała do podwozia ale wszytko w porządku.Wykonałem wszystkie 3 figurki zostały one również pomalowane.Zapraszam do oglądania galerii końcowej !
Kilka fotek (makro):
Rozmowy :
Następnym samochodem pancernym będzie gaz'ik amerykański a potem zacznę coś z pojazdów pancernych które brały udział w drugiej wojnie światowej w Egipcie.
Edit: 06 wreśnia 2009 r:
Następna aktualizacja :
Relcja
Skończyłem model ale wzięło mnie na zrobienie dioramy.Na razie zrobiłem trawę ze zmywaków do naczyń,pomalowałem zielonym humbrolem którego mi brakło i muszę dokupić.Powstał płot wyszlifowany z wykałaczek,trzeba było wiele czasu żeby z okrągłej wykałaczki zrobić płaską deskę ale się udało.
W budowie :
Zamierzam zrobić kilka drzewek i krzaków oraz jeszcze jeden płot.Zamiarem moim też jest zrobienie polnej drogi.
Rozmowy :
Muszę jutro jechać do miasta i kupić zielony humbrol aby pomalować "trawę" oraz brązowy aby pomalować koperek lub pietruszkę z których zrobię "drzewa".