Teraz przyszedł czas na rury , ale pojęcia nie mam z czego je zrobić ( bo jeżeli zrobić z drutu to musiałby być on idealnie prosty i średnicy 1.5 mm , można takie kupić ?
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Powiem więcej , bardzo delikatnie.r-t pisze:bierzesz mały młoteczek i stukasz delikatnie,
Jak masz market pod nosem to na pewno znajdziesz w nim źródło drutu o wymaganej średnicy i to niekoniecznie z elektrody.scorpions pisze:wybieram się za jakiś czas na zakupy to zajrzę do jakiegoś marketu budowlanego i zabaczę czy mają takie elektrody.
prawie 25 km.Ceva pisze:Jak masz market pod nosem
mam taką nadziejęCeva pisze:to na pewno znajdziesz w nim źródło drutu o wymaganej średnicy
Zastanawiałem się długo zanim podjąłem decyzję , ale dach składa sie z kilku kawałków wklejanych na burty za pomocą bardzo cienkich wręg , a jak napisałem dwie takie elektrody troche ważą i z czasem ten dach mógłby albo runąć albo wygiąć się się do środka , zresztą bez tych drążków też wygląda całkiem dobrze , a praktycznie po założeniu dachu i tak by ich widać nie było. Proponuje zerknąć na zdjęcia w tej relacji http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t= ... c&start=75 ( nie daję miniaturki zdjęcia które pokazuje wykonanie bez poręczy sufitowych gdyż niewiem czy tak można - prawa autorskie i te sprawy) i jak widać bez tych poręczy też wygląda całkiem dobrze.OSTOJA pisze:Zastanów się jeszcze nad tym problemem. Wg mnie nie powinno być kłopotów.