Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Raczej nie ma ,przynajmniej w takim kolorze a co do busa to robi wrażenie - nabiera kształtów , zastanowiłbym się czy nie wychodzi lepiej niż mój.Patryk.K pisze:Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
ciekawe gdziescorpions pisze:Stopnie , hm - chyba gdzieś ten patent już widziałem
niestety zapasu nie ma tak jak powiedział kolega scorpionsPatryk.K pisze:Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
scorpions pisze:zastanowiłbym się czy nie wychodzi lepiej niż mój.
Ming pisze:belfast wydawnictwo Answer własnie wydało model który powinien Cię zaciekawić, bo pasuje do tego tematu. Jest to niebieski Fiat 125p z Milicji
dziękuje bardzo za informacjescorpions pisze:http://www.konradus.com/forum/read.php? ... r=0&page=1
myślę , że mogło by zostać w tym temacie tylko trzeba by nazwe zmienić na historia polskiej motoryzacji i już , koniec kropka.belfast pisze:mam jeszcze takie pytanie: jak myślicie czy kontynuować kolejne modele w tym temacie czy zakładać bliźniacze tematy