[R] Model fiata 126p
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Tad i znowu to samo, czy Ty się już nie zmienisz? Daj spokój, że Ty masz swoją kolekcję modeli to jesteś taki "ważny"? Każdy kiedyś zaczynał, a w tym kraju podobno jest wolność słowa i każdy ma prawo do własnego zdania!
Co do modelu to jeszcze mało widać, mam go też w swojej kolekcji, ale skleję gdy nabiorę więcej wprawy!
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Co do modelu to jeszcze mało widać, mam go też w swojej kolekcji, ale skleję gdy nabiorę więcej wprawy!
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Nie rozumiem Cie kompletnie Tad o co ci w tym wszystkim chodzi. Na każdym forum gdzie pisałeś zawsze kogoś się czepiałeś, aż w końcu Cię zablokowali na jednym forum nie wiem jak było na innych.
Pamiętam że był wydany model 126p nie wiem w jakim wydawnictwie, ale był. Kiedyś na jakimś konkursie w latach '90 oglądałem model w 2D tylko mankament był taki ze sprzedawca sprzedawał go jako czarno-białą kserówke.
Pamiętam że był wydany model 126p nie wiem w jakim wydawnictwie, ale był. Kiedyś na jakimś konkursie w latach '90 oglądałem model w 2D tylko mankament był taki ze sprzedawca sprzedawał go jako czarno-białą kserówke.
Koledzy też czytają między wierszami zamiast wprost - stad pewnie wyszło Wam, że piszę o sobie. Co ma ilość moich modeli do sposobu wypowiadania się przez koleżankę? Koledzy - mniej poezji, więcej czytania ze zrozumieniem.
Wolno koleżance wpisywać różności? Wolno! No to mnie też wolno reagować na nie. Na tym polega Drogi Sebo wolność wypowiedzi.
TAD
Wolno koleżance wpisywać różności? Wolno! No to mnie też wolno reagować na nie. Na tym polega Drogi Sebo wolność wypowiedzi.
TAD
Lancaster - poczytaj uważnie - nie było o tym, jaka koleżanka jest, tylko jak się zachowuje - wymieniłem konkretnie, o co chodzi. Co do modelu - za mało, żeby cokolwiek powiedzieć, poza tym, niech koleżanka klei jak umie - powodzenia w pracy!
Jest tyle fajnych relacji, gdzie ludzie piszą spokojnie i na temat, kleją jak potrafią i jest miło. Tylko tutaj ręce aż świerzbiły, żeby coś głupiego powiedzieć, potem zaczęła się bokserska walka, no i poszło
TAD
Jest tyle fajnych relacji, gdzie ludzie piszą spokojnie i na temat, kleją jak potrafią i jest miło. Tylko tutaj ręce aż świerzbiły, żeby coś głupiego powiedzieć, potem zaczęła się bokserska walka, no i poszło

TAD