[R] Model fiata 126p
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
tad pisze:Z moim chamstwem to widzę, że wiele mógłbym się u Ciebie jeszcze nauczyć, gdyby to było coś warte.
TAD
Po co Ty w ogóle wypowiadasz się głupio w moim wątku? Nie rozumiem.... Nie masz konkretów na temat modelu, który sklejam, a po dwóch postach opiniujesz moją osobę.... O co Ci chodzi? Taki podryw, czy jak?
Nie przyszłam tu, aby wyczytywać matolskie, pseudo-psychologiczne spostrzeżenia, a uwagi na temat i sensowne podpowiedzi... Chcesz zabłysnąć w roli analityka to zmień obiekt...
EOT
tad pisze:Z moim chamstwem to widzę, że wiele mógłbym się u Ciebie jeszcze nauczyć, gdyby to było coś warte.
TAD
Po co Ty w ogóle wypowiadasz się głupio w moim wątku? Nie rozumiem.... Nie masz konkretów na temat modelu, który sklejam, a po dwóch postach opiniujesz moją osobę.... O co Ci chodzi? Taki podryw, czy jak?
Nie przyszłam tu, aby wyczytywać matolskie, pseudo-psychologiczne spostrzeżenia, a uwagi na temat i sensowne podpowiedzi... Chcesz zabłysnąć w roli analityka to zmień obiekt...
EOT
Masz jakiś kompleks? Brałeś udział w tymże może konkursie: http://www.popsex.pl/11158/najmniejsze-czlonki-swiata/ ?? Wiesz... ja współczuję, ale zejdź może ze mnie, bo nie masz raczej czym mi głowy zawracać... Nie podpowiedziałeś mi nic i nie widzę, że chciałbyś mi pomóc, zatem..... Żegnam ozięble..
Nie mam czasu dla Ciebie (wybacz dżentelmenie) wszak sklejam koła do mego 126p :)
Nie mam czasu dla Ciebie (wybacz dżentelmenie) wszak sklejam koła do mego 126p :)
Ani na Tobie nie siedzę, ani nie opinuję Twojej osoby - strzelasz cały czas w płot. Ale to moze z powodu knajackiej polszczyzny. Piszę o Twoim zachowaniu - smarowaniu na forum gdzie popadnie, byle jak, byle o czym i byle więcej. Boję się otworzyć lodówkę, bo może tam też będziesz siedział.
Nie gniewam się - pokazuj zdjęcia, oszczędź lania wody na prawo i lewo.
TAD
Nie gniewam się - pokazuj zdjęcia, oszczędź lania wody na prawo i lewo.
TAD
Ale bez cyrków... Wcale nie muszę przychodzić na Wasze zacne forum. Miałam nadzieję dowiedzieć się czegoś i podebrać jakieś fajne pomysły...Ten jednak sposób nie bardzo mi odpowiada, napadłeś na mnie z niewiadomych przyczyn- jeśli piszę to w tematach o Jelczu jedynie, co mnie fascynuje i podobają mi się te projekty.... Skąd niesmak, nie wiem.... Nie wiem za co, ale przepraszam- więcej się nie odezwę i sama skończę sobie kaszlaczka i z pasji nie zrezygnuję....
Dziękuję i pozdrawiam .... I póki co to, to Ty spamujesz w moim temacie ;)
Dziękuję i pozdrawiam .... I póki co to, to Ty spamujesz w moim temacie ;)
widzisz i stanęłaś przed największą według mnie trudnością pisania na forum. Niestety trzeba się liczyć z tym że robienie modeli publicznie przyciągnie i widzów którzy w 'specyficzny" sposób wyrażają swoją opinię na temat czyjejś pracy. ja sam też tak miałem i podobnie jak Ty też uciekłem z innego forum i piszę tylko tutaj. ale to jest na każdym forum na jakim założysz relacje. na to nie ma sposobu jak tylko to przeboleć i starać się zrobić model jeszcze lepiej, a wtedy nie będzie takich uwag. I nie warto wchodzić w pyskówki słowne bo to się kiepsko i kończy i źle wygląda
A że jest to Twój pierwszy model to się nie powinnaś brać tak wszystkiego do siebie. nie poddawaj się i kończ maluszka na forum, każdy następny model będzie lepszy. i następne modele też tu pokazuj. ja bardzo chętnie zobaczę co to Ci wyjdzie z tego malucha.
pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony

pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony

Ale to nie tak.... Nie przeszkadza mi krytyka i opinie na temat mojego nieszczęsnego fiata (notabene dowiedziałam się o wiele więcej na forum zupełnie z modelarstwem nie związanym) natomiast Pan Ted ni z gruszki ni z pietruszki podważać jął miejsce, które zakrywamy majtkami... I to właśnie nie jest po mojemu ani po męsku, ani kulturalne.... Tenże Pan zupełnie mnie nie znając śmie mnie obrażać, a nie powiedział słowa jeśli chodzi o model... Widać, że dla niego większą kobiecością odznaczałabym się wklejając Wam zdjęcia relacji z gotowania grochówki, bo przecież to bardziej kobiece.... Ja wiem, że mój maluch nie jest najpiękniejszy, ale krytykę i uwagi na jego temat bardzo chętnie przyjmę i przemyślę, skąd i moja relacja.... Dawanie uwag na temat mojego charakteru i sposobu zajmowania wolnego czasu nie leży natomiast w interesie byle jakiego Teda ;) Nie zna mnie i na przywitanie szlachetnie nazwał mnie gówniarzem... Ale diabli z nim ;) Oczywiście, że powklejam transmisję z dalszych moich poczynań :)
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
Po pierwsze - nie jestem Ted. Po drugie - nie pisałem o Twoim charakterze, tylko o zachowaniu. Konkretnie o żenującym sposobie wypowiadania się (na poziomie dwunastolatka i wulgarnie nie jak kobieta) czy wpisywaniu byle czego, gdzie popadnie. Po trzecie - o Twoim modelu nie wypowiadam się, bo niewiele jeszcze powstało, a to, co już jest, nie zachęca mnie do pochwał... Pewnie gdybyś mniej smarował po forum, a więcej kleił, to byłoby lepiej.
Jak chcesz mieć ostatnie zdanie, to lepiej na temat modelarski - nie mój.
TAD
Jak chcesz mieć ostatnie zdanie, to lepiej na temat modelarski - nie mój.
TAD
To ja może spytam o coś związane z tematem ( choć w kwestii kultury Twoich wypowiedzi zgodzę się z Tadem ), z jakiego wydawnictwa jest ten "maluch", bo jakoś nie kojarzę faktu żeby ktoś wydał Fiata 126P w wersji elektronicznej ( do wydruku )w tak dużej podziałce ( skali )?
Odpowiedzi na to pytanie się domyślam, ale jestem ciekawy co Ty na to odpowiesz.
Odpowiedzi na to pytanie się domyślam, ale jestem ciekawy co Ty na to odpowiesz.
Dalibyście dziewczynie spokój. Chce sobie pokleić. Jeśli się nie mylę, to pierwszy Tad na nią napadł, a że jest napastliwy to dobrze o tym wiem. Wystarczy przypomnieć sobie naszą "dyskusję" w temacie http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=2665
PS. Ostatnio ta strona jest trudno dostępna, Bardzo leniwie "chodzi". Czy też tak macie?
PS. Ostatnio ta strona jest trudno dostępna, Bardzo leniwie "chodzi". Czy też tak macie?