A tu masz przykład

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
...,,Ło matko moja!" oki po kolei.Zajcu pisze:Sylwek tylko wiekszość patrzy na re;acje końcową... a nie na to co robiłes.. bo np cały model jest w cześciach metalowych ale je pomalowałes i ich nie widać a ne wszyscy patrza na warsztat wiec to juz zalezy od tego czy ktos patrzy czy nie - wiec liczy sie i to i to :)
Danielo95 pisze:-nie ma sensu prowadzić kolejnego chyba monologu na forum (takie mam uczucie)
Wg mnie chodziło o takich co dostali model, połączyli części byle jak, często nie pomalowali go i nie przykleili kalkomanii, ale ostro uczestniczą w każdym projekcie, nie kończąc zazwyczaj zaczętego modelu lub zostawiają w stanie jak napisałem, dopominają się konkursów, a w niedługim czasie znikają z forum. Bądź to po cichu, bądź obrażeni: albo za mało przychylny komentarz, lub komentarza brak... Co do czasu spędzanego przy modelu to wcale on nie jest miarą jakości, liczy się podejście - można w 2h tygodniowo cudeńko stworzyć.jacek172 pisze:stwierdzenie "niedzielni modelarze" czyli tacy którzy do swoich modeli zaglkądają raz na jakiś czas i żałowanie ich.